|
11. Gün ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2023 Saat 19:21 |
Kadir bey oğlum 7 yaşında 11 gün önce ateşi çıktı ilk bir gün arayla bir cıktı bir indi hiç bir ilaç kullanmadık 3. Gün sonunda ağırlaştı evde yattı 39 civarı seyretti kulak ağrısı başlayınca illadine başladım ateş devam edince bactrim eczane vermediği için doktora gittik antibiyotik verdi ama ateş devam etti 2 gün önce ter attı tam iyileşti dedik bugün yine halsizleşti titremeye başladı ateş yine 39,5. Hiç ates düşürücü vermedim. Şimdi hastaneye gidip tahlil vermeyi düşünüyorum ne tavsiye edersiniz. Şimdiye kadar covid dâhil tüm hastalıklarda ateş çıkar kendi kendine en geç 3 gün içinde düşerdi. Diğer çocuklarım da ateşlendi ama 5 gün içinde düştü ateşleri. Endiselenmeye başladım. 12 gün oldu hatta
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
KESKE hic o Antibiyotigi kullanmasa idiniz! HEMEN kesin.
|
|
![]() |
|
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
5 gün kullandık bitti zaten. Şimdi kendi kendine düştü yine ateşi ama halsiz. Doktora götürmekten vazgeçtik. Gidince hemen ateş düşürücü veriyorlar. Ne yapabiliriz?
Düzenleyen balkongülü - 07 Oca 2023 Saat 20:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oturun evinizde!
Antibiyotik etki edecek olsa idi, daha ertesi gun iyilesirdi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Şimdi yine çok terlemiş yatağı bile ıslanmış. Bu terle atlatır mı?
Bir kaç gecedir terliyor ama yineliyor. Ne zamana geçer ateşi? Okul devamlsızlık durumu da var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sonuna gelmissiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Çarşamba ve perşembe de böyleydi ama atlatamadı. Başka kötü hastalık yoktur değil mi gece terlemesi ardarda ateş kilo kaybı çok endişeleniyorum 2 haftadır böyle tam atlattı terledi ateş düştü diyorum tekrar başlıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben size "tehlikeli durumlarin" isaretlerini anlattim. Takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|