|
Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2023 Saat 02:24 |
Hocam ishalle ilgili şu an itibarıyla 100 üstü mesajınızı okudum.benzer şeyler gibi.benin endişem hocam ben ve oğlum ve eşim hepimiz bir ishal döngüsündeyiz 2 -3 gün ishal oluyoruz geciyor tekrar oluyor hiç ateş yok bizde kusma da yok ama oğlum 4.5 yaşında onda kusma var değilde midesi tok olunca öksürüyor balgam çıkarmaya hemen kusuyor midesi boşken normal çıkarıyor yoğun balgamı var burnu da akıyor.onu ishali su gibi resmen çiş yapar gibi kaka yapıyor kusmuk ve kakaya baktığımda yedikleri hazm olmadığını görüyorum bir haftadır zaten doğru düzgün beslenmiyor kan tahlili yaptırdık her şey normal dedi sadece vücut çok susuz kalmış dedi ama kaka ile bir sey demedi niyedir nedendir diye.benim endişem biz yıkamadan çiğ kestane yedik yani ben kestaneyi ayikladim o ellerle de yedik o an aklımıza gelmedi ama sonra bir mesajda halsizlik şikayeti ile yazan bir anneye tifo testi yapın demişsiniz çok korktum biz de kestaneden öyle bir şey kapmış ola bilirmiyiz kestanede tifo olurmu Allah korusun bizde test yaptirmalimiyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HICBIR ishalli enfeksiyonda, "Kan Tahlili" istenmez. Bu salakligi dunya da bir tek Turk doktorlari yaparlar!
Tifo olmak, bir nev'i; "mikroskopik kaka yemektir." Bulasabilmesi icin mutlaka kaka bulasmis olmasi gerekir. Tifo ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|