|
spraktin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2023 Saat 01:05 |
hocam merhaba, sipraktin surubu 22 ayşık ogluma geçen ay 1 hafta kullandım cok faydasını gördüm, suan yine diş dönemi nedir iştahsızlık var diye akşam başladım vermeye ama şimdi ateşlendi hastalık döneminde devam etmelimiyim, geniz akıntısı var elini bogazına götürüp kusmaya calısıyor ,
ateşli dönemde verilir mi surup bide 2. sefer vermek için acelemmi ettim bi süresi var mı ara vermenin teşekür ederim hocam
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba eski mesajlarda kadir hoca hasta iken kesin spraktini diyor. Tamamen Iyilestikten sonra verebilirsiniz diyor.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler yanıt için,
1-peki
öksürük tek tük varsa kullanılsa iyi olurmu? akıntıyı keser ümidiule kızımada vermek istiyorımda, 2- birde geçen ay kullandım ogluma birdahaki sefer kullanmak için ne kdar süre geçmeli en az |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sipraktin de bir cins allerji ilacidir.
Bir Turk doktor sahtekarligi olan; allerji ilaclari ile "akintiyi kesme" sarlatanligi, "Sahtekarligin 1. Safha" uygulamasidir. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. Ayrica; bugunden geriye giderek, soru-cevaplari da okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|