Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Taşikardi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Taşikardi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ezgi2016 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ezgi2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Taşikardi
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 00:13
Kadir bey merhaba branşınız değil biliyorum ama sizden yardım istiyorum. 42 yaşında erkek kardeşime Taşikardi teşhisi kondu.(SVT) Özel bir hastanede ablasyon için anjiyo yapıldı ama hasarlı sinir bulunamamış kalpte tıkanıklık için stent takılmıştı. 4 ay oldu işlem yapılalı atak süreleri artarak devam ediyor. Bugün tekrar doktora gittiğinde 3 boyutlu ablasyon gerekiyor o cihazda Ankara da var demişler. Sizin önerebileceğiniz bir kardiyolog varmıdır?Artık güvenilir doktor bulmak çok zor. Konya da oturuyor ama Ankara istanbul farketmez hocam. Şimdiden teşekkürler 🙏 

Düzenleyen Ezgi2016 - 13 Oca 2023 Saat 00:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 00:52
Istanbul'da; Amerikan hastanesinde, Dr. Genco Yucel'e gitsin.
Bu isin sakasi yoktur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.