|
Illiadin damla |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HLMKCTRN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2022 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 17:13 |
Kadir Hocam iyi gunler .Bebegim 11 aylik ve illiadin damla kullanabilir miyim?Nasil kac doz kullanmaliyim gunde?Tesekkurler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi olursa: Her yasta kullanilir.
Gerisini okuyun. 85 milyona tek tek anlatamam.
|
|
![]() |
|
HLMKCTRN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2022 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok ozur dilerim belirtmeyi unuttum bebegimin kulagi icin degil burnu icin kullanicaktim hic nefes alamiyo hastaliktan dolayi.Lutfen bi cevp yazin hocam.Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Valla hocam anlamadim ben 23 Aralikta birisi tup takilan kulaga illiadin tedavisi diye sormus orda Illiadin kulaga damlatilmaz buruna damlatilir demissiniz .Benim sordugum soruda da kulagi agriyosa damlatin demissiniz ki brn burunu sormak istemistim.Degerli zamaninizi caliyorum ama anlayamadim kusura bakmayin..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin HICBIR ZAMAN, kulaga damlatilmaz.
Kulak agrisi oldugunda; BURUNA damlatilir. Tup olsun-olmasin, gene buruna damlatilir. Burun tikanikligi icin; Serum Fiz, 10'ar damla kullanin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam simdi anladim.Tesekkurler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|