Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yüksek ateş ve tahlil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yüksek ateş ve tahlil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yüksek ateş ve tahlil
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 21:19
Hocam merhabalar kızım 7.5 aylık dünden beri ateşi 38 buçuk üstü oluyor. Yazılarınızı okudum fakat yükseldikçe ateşi korkup ateş düşürücü verdim. Dört saat sonra ateş tekrar yükseliyor. Başına koltuk altına ılık bezle ıslattım ama yine de düşmüyor. Hastalanmadan bir gün önce tahlil vermiştik. Bir sıkıntı var mı hocam ateşi neden düşmüyor?
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 21:25
https://www.hizliresim.com/e2tejh4

Düzenleyen Seraa - 13 Oca 2023 Saat 21:27
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 21:30
Birde hocam bir hafta önce bizden kan testi istemişlerdi wbc yüksekti düşmüş mü diye normale dönmüştü fakat ast alt için test istemeyi unutmuş tekrardan kan verin dediler vermişken tam kan sayimina da tekrardan bakmışlar  iki tahlil arasında fark oluyor örneğin mo denilen değer daha öncekinde normalken şimdi yüksek çıkmış wbc daha düşükken daha yüksek gibi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120658
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 22:28
Sizi resmen dolandiriyorlar, haberiniz YOK! 
AST ve ALT NE diye istiyorlar, cocugunuzda SARILIK FILAN MI VAR! 
Bu doktorlar resmen PUST! 
Yazilarimi okuyun.
Bakin o laboratuvar benden zilgiti yiyince nasil da WBC "Refrans Araliklarini" duzgun yazmis!!! 
Cocugunuz basit bir Grip geciriyor ve o assagilik sahtekar doktor, sizi cesitli bahanelerle dolandiriyor.
Gidin evinize ve HICBIR SEY yapmayin. 
Sadece, Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Cok okumaniz lazim.
Siz hic, bu PUST doktorlarin, Grip teshis ettiklerini gordunuz mu? 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2023 Saat 22:29
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 22:39
Hocam çocuk iştahsız diye gittik yapmadığı test kalmadı artık elinden kurtulamiyoruz bana kalsa artık gitmicem ama eşim hangi testi istiyorsa yapalım diyor inanın yapmadığı test kalmadı alerji testi yaptı negatif çıktı  şimdide buğday ve pirince belki alerjisi var diye durdu ilk testte ast 234 çıkmıştı karaciğer enzimleri yüksek dedi ultrason için gün verdi tekrar test yaptı bu sefer 49 çıktı. Ateşi çıktığı için goturemedim bile hocam bu sefer o hastaneden hiç çıkamam çünkü. Şimdide daha önce röntgen çekilmişti başka hastanede reflüsu vardı tekrardan cekicem diyip ısrar etti izin vermedim reflü bir ayda geçen bir şey değil niye tekrardan çekiyoruz dediğimde ilaç tedavisi vericez diyor kabul etmedim. Her hafta kan testi veriyoruz genetige kadar test istedi sorun sadece bebeğim iştahsız dedik aklımıza gelmeyen testlerle eve gönderildik.
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 22:44
https://www.hizliresim.com/gt7a3s8 hocam şu tahlilleri de istedi henüz göstermedik gösterince yeni bir şey bulucak diye artık korkuyorum.
Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 60
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 22:55
Nasıl fotoğraf yüklüyorsunuz 
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 22:57
Arama kaydına resim ekleme diye yazın. Orda bu konu ile ilgili sabitlenmiş resmi nasıl  yükleyebileceginizi anlatan bir yazı var ben o yazıyı okuyup indirebildim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.