|
YÜKSEK ATEŞ |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EMINE
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: YÜKSEK ATEŞGönderim Zamanı: 16 Oca 2023 Saat 22:10 |
|
Hocam merhaba,
oğlum 22 kilo,124 cm 2 gündür ateşli ve ateş 40 oldu dün gece.Ateşin seyri 39 civarında ve düşmüyor.Bir defa calpol verdim (turuncu olandan ) 1 ölçek ve sonra tekrar yükseldi.dilinde beyaz tabaka var ağzı kokuyor .sürekli karnının ağrıdığını söylüyor. vucudunda döküntü yok. sağ kasıkta genel olarak sıklıkla ağrısı oluyor.SAç diplerim ağrıyor diyor.Öksürüğü balgamlı.bal limon veriyorum.burnuna sf. sıktırmıyor.2 gündür sürekli yatıyor yarın doktora götüreceğim ama size danışmadan gitmek istemiyorum. dilinin resmini ekliyorum.antibiyotik gerekli mi hocam sizce? dilde pas bu şekilde mi oluyor ?anlayamadım. ayrıca ikizide ateşlendi.39 oldu ancak oğluma göre daha iyi durumda.karın ağrısı yok .baş ağrısı oluyor arada. bol su vermeye çalışıyorum. teşekkür ederim hocam,iyi ki varsınız.size danışmadan içim rahat etmiyor. |
|
![]() |
|
EMINE
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2023 Saat 22:13 |
|
ayrıca uzun zamandır 3 senedir d vitami vermiyordum.siz daha önce 1 ampül dvit3 verebilieceğimi söylemiştiniz.
ancak 7 yaşında ve doktor ağır gelir dedi. damla olarak 2 ay ver dedi. size sormadan vermedim hocam.D vitamini ampül mü vereyim damla mı? syg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2023 Saat 01:57 |
|
Antibiyotik gerekmiyor, Cografya (veya harita dil de denir) dil mevcut! Yapisal bir durum.
Benim butun hasta ve aileleri; 40 seneden beri, 1 yasindan sonra, her sene EN AZ, 1 ampul icerler. Siz bakmayin Turkiye'nin keriz doktorlarina, onlarin bildikleri bir sey yok! Hatta, yaz aylarinda, en az 1 ay plajda mayolu guneslenme imkanlari olmayanlara, 6 ayda bir iciririm. Bugunden geriye giderek, cevaplarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|