|
Ateş kulak agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2023 Saat 17:56 |
Kadır hocam merhabalar kızım 3 haftadır grıp atesımız olmadı ama son hafta oksuruk yoğunlaştı hala öksürüyor bugün ates var ve kulak agrısı ılıadın başladım bactrım alamadım kulak agrısı ateş yaparmı hocam pek emın degılım sıze sormak ıstedım bogazının fotoğrafınızda atıyorum hocam agrı olduğu ıcın dolven verdım hocam
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/o5yo0og Hocam ağzında lokma vardı bıraz huysuz zor açtı ağzını kusura bakmayın bana göre antıbıyptıklık degıl ama sızın fıkrınız cok onemlı hocam ılıadın yeterlı olurmu tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Kulak agrisi" ates YAPMAZ!!!! Kulak agrisini yapan hastalik ates yapar.
Tek basina Iliadin damla kullanin. Yazilarimi okuyun. Antibiyotik gerekmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|