|
Debridat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 309 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 23:14 |
Hocam kiz bebegim 35 gunluk 3194 kg 47.5 cm dogdu suan 4 kilo 51 cm mama yememe sorunundan doktora gittik ve 3 saattr 90 ml icmeli dedi ki bizimki ancak 30ml 45 ml iciyor oda hep mizildama ile agliyor yemek istemiyor. Ben debridat vericem 2.5 ml kullan dedi mide bosaltip aclik hissetircek dedi buna ragmen duzelmezse yemesi tahlil yapariz dedi kullanmali miyim hocam sizede danismak istedim ayina gore az yiyor yeni dogan bebekler gibi gunde iki kere kaka yapiyordu bazen bir kere. Ama biberona istahla saldiriyor ve 30 cc den sonra aglamaha basliyor moralim bozuluyor her yedirme asamasinda gelisemicek diye korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anormal kilo alisi var!!! SAKIN mama vermeyin.
" 3 saattr 90 ml icmeli dedi ki bizimki ancak 30ml 45 ml iciyor oda hep mizildama ile agliyor yemek istemiyor. Ben debridat vericem 2.5 ml kullan dedi mide bosaltip aclik hissetircek dedi " Omrumde bu kadar SALAK, bu kadar CAHIL ve bu kadar TEHLIKELI bir sarlatan gormedim!! Behey doktor musvettesi SERSEM!! bebek 1 ayda, 4 kilo olmus! Daha hala ne ek gidasi?? Daha hala ne "yemesi"?? Daha ne "Tahlili"!! Ne "su icmesi"?? Pustlukta nirvanaya erismis bir sahtekar! Sakin hicbir dedigini yapmayin, Debridat vermek gibi salakca isler yapmayin. Sadece gunde; 4-5 defa emzirin. Su icmesi SART DEGIL. Isterseniz, aralarda su teklif edin, icmiyorsa isler yolunda demektir. Su iciyorsa; ya asiri giydirip terlettiniz ve su kaybi oldu demektir, ya da ek gida veriyorsaniz, fazla koyu gidalar verdiniz demektir. Duzgun bakilan bir bebek, Afrika sicaginda bile meme ile yeterli suyu alabilir. Ek su ihtiyaci olmaz. Yeni Dogan ozellikleri ile ilgili yazilarimi okuyun (Yazarlar kisminda) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2023 Saat 03:17 |
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 309 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam emmiyoruz maalesef mama aliyoruz okudum hocam yazinizi kitabinizda var ama orada yazdiginiz alacagi miktari bu bebek almiyor gunde ancak 500 ml en fazla 570 ml aldigi oldu toplam gunluk. Mamaya ragmen sizce kilosu dusuk degil mi sizin tabloya gorede baktim. 806 gr almis 35 günlük bebek. O zaman ben 3 saatte 60 ml vermeye devam etsem oda gunluk 480 ml yapiyor yeterli mi sizce gercekten yol ariyorum hocam bunalmis durumdayim. Sizden baskasina guvenemiyorum da ilaci kullanmadim size sormadan
|
|
![]() |
|
Hocam 3 saat oldu 30 cc ancak yedi yani biberonu agzinda tutuyor cekmiyor bir yol gosterin nolur kac gundur bu sekilde bari dedim 60 icse ama yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kakasina bakin, hardal kivaminda ve sari renkte ise, normal besleniyordur, Ac kalirsa; sert ve top-top
kakalar yapar. Asiri yediginde, kaka yesil renk alir.
|
|
![]() |
|
Kakasi sari renk hocam ama size gore bu 30 ml yeterli mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha fazlasini istemiyorsa, zorlamayin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|