|
Devit-3 eksikliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alara Sarıkaş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alara Sarıkaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2023 Saat 14:13 |
Kadir bey merhaba.Oğlum 13 yaşında boy 1.65 cm 73kg. Geçen sene şubat ayında devit ölçümü yaptık 18 çıktı,ben bir apmul verdim hemen.Sonrasında Venatura markası olan d3k2 aldım ve 2 ay verdim,sonrası yaz olduğu için birşey vermedim.Aralıkta tahlil vermek istedim,doktor önce gerek yok dedi,(devlet hastanesi) bu anneler çok kurcalıyor bu d vitaminini, hep avrupaya özeniyor söylendi de söylendi ama ben ısrar edip verdirdim kanı.Tekrar sonuç bu sefer 16.8 çıktı,yine 1 ampul verdim ölçüm yapmadım henüz bir tane daha verip mi yaptırayım sizce? Oğlum oturduğunda ve yürüdüğünde kambur duruyor hafif,devit eksikliğinden midir? Yoksa alışkanlıktan mıdır?Bir başka doktor ise bu ampuller Japonyada ve AB de ülkesinde yasak,içinde BHT var niçin içiyorsunuz dedi.Hocam tavsiyenize ihtiyacım var,sizin bilgilerinize güvenim sonsuz.🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari, D vitamin tahlilinden kaciniyorlar, zira geri-zekaliliklari ortaya cikiyor!
Verdikleri son derecede pahali damlalar ile acik kapatilacagini zannediyorlar. Kapanmayinca da mosmor oluyorlar! Morarmamak icinde boyle durumlarda D vitamin tahlilinden kaciniyorlar! D vitamin seviyesi;12 olan bir hastaya, "Normal" diyen aptallardan ne beklenir ki! Butun "Sut urunlerine" D vitamini katkisi yapilan GELISMIS ulkelerde, D vit3 ampule gerek yoktur. Gelismekte olan veya Turkiye gibi "Gelismek istemeyen" ulkelerde, sutlerde D vitamin katkisi olmadigi icin, Dvit3 ampule kullanmak sarttir. Bunu anlamaya, Turk doktorlarinin zeka seviyeleri yetmez. Mutlaka tekrar Dvit3 ampul icirin ve HER SENE en az 1 ampul icirin. Hic gunes gormuyorsa, 6 ayda bir icirin. Beraberinde mutlaka gunde en az 500ml sut/sutlu gida(peynir, yogurt, dondurma, sutlu tatlilar) alsin. Sakin Turk doktorlarina inanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2023 Saat 18:49 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|