|
Kendim için... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Moonna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 17:17 |
Selamlar hocam.Kendim için bir soru soracağım.
Yaklaşık 3 ay önce gece aşırı baş dönmesi kusma denge kaybıyla acile gittim.serum taktılar sabaha kadar hastanede kaldım bu durum birkaç gün devam etti.ozel hastanede dr vertigo olabilecegini hastaneye yatırıp birkaç ilaç deneyecegini söyledi.emin olmadiğı bir hastalik icin deneme tahtasi olmak istemedigimi soyleyip kabul etmedim .birkaç gün içinde geçti. Fakat dönem dönem kulakta tıkanma hissi oluyor, birkaç kere sağlık ocağındaki doktor aspire etti fakat bu durum ara ara sürekli tekrarlıyor. Kulakta dolgunluk işitme kaybı bazen baş ağrısı eşlik ediyor. Vertigo tanısı nasil konulur? Benim izlemem gereken yol nedir? Kulağı sürekli temizletmeli miyim bu geçici olarak rahatlatıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vertigo degil. Vertigo baya agir bir hastaliktir. Yataktan kalkamazsiniz.
Kulak icinde kir oluyorsa, muayyen aralarla temizletmeniz sart. "Tikaniklik" hissi oluyorsa, Iliadin damla deneyin. Iliadin eriskin damla sekli yok. Iliadin (eriskin) Sprey'den alin ve baska bir damlalikli siseye bosaltip kullanin. Kullanim seklini eski cevaplarimdan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|