|
Lenf bezleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2023 Saat 21:45 |
Hocam merhaba benim kardeşim 5 yaşında 2 3 hafta önce enfeksiyon geçirdi baya bi ateşlendi kanda wbc değeri ve nötrofil değeri yüksekti wbc 23 nötrofil 80di ateşi 5 gün sürdü antibiyotik verdi doktorumuz 1 hafta sonra şikayetleri geçti ancak ben kardeşimin boynunda üst kısımda kulak altı hizasında şişmiş yumuşak hareketli oval şekilde lenf bezi hissettim sonra kulak arkasına baktım orda da var mercimek gibi o da yumuşak ve hareketli sonra kasığına baktım orda da var o da mercimek gibi sonra koltuk altında farkettim o da çok küçük çok ayrıntılı bakılınca hissediliyor. Hocam normal mi bu kadar çok endişe yaptım herhangi bi sıkıntısı yok çok hareketli iştahı da açık terlemesi ateşi falan da yok pazartesi dr götüreceğiz ama çok endişeliyim
|
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam neu yüzdesi 87.4 neu# 20 sınırı 6 ydı ama bu tahlliler o enfeksiyon geçirirken yapılmıştı bi de lym# normal ama lym yüzdesi düşük çıkmıştı sınır 19 kardeşimin 5 idi
|
|
![]() |
|
Bi de acımıyor sadece çok ellediğim için yeter artık elleme çok acımaya başladı dedi boynu için. Vücudunun bir çok yerinde bulunduğu için çok endişe yaptım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Endisenilecek bir sey yok. Bu yasta HER bogaz enfeksiyonunda boyle bezeler olur.
Yazilarimi okuyun. 1- Ilk sayfada Yazarlar kisminda Makalelerim var. 2- Forum ilk 3 sayfasinda, Sabit yazilarim var. 3- Forumdaki soru-cevaplari bugunden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam lenf bezlerinin tüm vücudunda bu kadar yaygın olması beni çok endişelendirdi yaygın olması normal mi allahtan kaygan ve yumuşaklar ama yine de çok endişe yapıyorum hiç bir sıkıntı çıkmaz dimi hadi boğaz ve kulak arkasını anlarım ama üst solunım yolu enfeksiyonunda koltuk altında neden çıkar ki? trombosit 400 civarı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben ancak bu kadar anlatabiliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|