|
Kuru öksürük ve antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
helendefne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı helendefne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2023 Saat 03:02 |
Hocam merhaba kızım 9 aylık ateşi 38.5 kadar çıktı titremeye başlayinca doktora götürdük boğazı kızarmış dendi tahliller yapıldı augmentin 200 yazmış ve calpol antibiyotigi kullanmadım sizin dediklerinizi yapıyorum bugün yoğun bir şekilde öksürük başladı uykusundan uyandıracak kadar antibiyotik kullanmami gerektirecek bir durum var mı farklı çıkan degerleri de size gönderiyorum sizin tavsiyeniz benim için çok önemli daha öncede yazdığımda belirtiyordum hocam kızım sağ böbrek multikistik boş yere ilaç kullanmak istemiyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle VIRAL enfeksiyon. Siz ne zaman bu sarlatan doktorlarin, Grip teshis ettiklerini gordunuz?
WBC degeri dusuk ve bu salak hala antibiyotik verebiliyor. Tipik Turk doktoru! Yazilarimi okun. Bu salaklik, HER GUN, en az 3-4 defa soruluyor. SAKIN, ates dusurmeyin, SAKIN Antibiyotik vermeyin. |
|
![]() |
|
helendefne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı helendefne
Çok teşekkür ediyorum hocam söylediklerinizi yapmaya devam emeğinize sağlık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı helendefne
Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın bugün dilinin üstünde sizin demiş olduğunuz gibi lekelenme var ağız kokusu yok sadece öksürük devam ediyor ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates de YOKSA, hicbir onemi yoktur. Oksuruk icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|