Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Akciğer filmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Akciğer filmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MevaAnnesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MevaAnnesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Akciğer filmi
    Gönderim Zamanı: 31 Oca 2023 Saat 23:45
Hocam hayırlı akşamlar kasım ayında kıızmı öksürüğü artınca kontorle goturdum ciğerinden ses gelıyor dedi ventolın ve bir hava daha verdi bıze kullanmadım dogal seyler ve sızden okuduklarımla hallettıgımı dusunuyorum. 
Gecen haftalarda ilk önce kızım eşim en son ben rahatsızlandık esım ve kızımda atesle çok kotu bır oksuruk vardı ıksııde ciğerlerım acıyo dıyordu ustune ben rahatsızlanınca esım kızımı kontrole goturdu ıkısınede film cekmısler. 
Kızım ıcın barsaklarda gaz var demıs ciğer içinde puslu demıs antıbıyotık vermıs ve 2 tane hava vermıs gecen sefer ses dıymustu pek ustune gitmedim acaba gecmemıs olabılır mı? Yada ciğerde abartılacak bır goruntu yok mu görüşünüz nedir hocam 
Bu kızımın

Bu film de esımın hocam onada ciğerlerınde pusu var gögüs bölümüne yada kardiyoloji ye gitmelisin demıs antıbıyotık vermıs anlam veremedık 10 15 gun arası gecmıstır ustunden hastalığın yada burdakı doktorlar yanlıs bır teshıs mı koydular sizin fikrinizi öğrenmek istiyoruz. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118525
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2023 Saat 00:49
1- Kizinizin Rontgeni; hatali cekilmis. Nefes aldiginda degil, verdiginde cekilmis ve o cahil doktorda, boyle
 salakca bir yorumda bulunmus! Akciger Rontgeni TEMIZ. Oyle;'puslu" diye bir Rontgen terimi yoktur. Bunu
dunyada bir tek Turk doktorlari uydururlar! 
2- Esinizin Rontgeni de hatali. Apex denilen, Akcigerlerin ust kismi Rontgen disinde kalmis. Boyle hatali bir
Rontgen, hastaya VERILMEZ. O salak doktor da bir sey demedi anlasilan! Geri kalan kisimlar temiz.
O Rontgen laboratuvarina da haddini bildirin, halki salak yerine koymasinlar. 

Yanlis teshis filan yok, son doktor pustun teki! 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MevaAnnesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2023 Saat 19:48
Hocam cok tesekkur ederim aynı gun acilde kbb doktoru da varmıs daha oncede demıstım sıze kulakları dolu demısler kızıma diye.
Sinüziti var ve sol kulakla sıvı birikimi var demıs

Bu resımdeko ılacları recete etmıs oda esım evde ılladın kullandıgımızı soyleyınce onuda hafta 2 gun kullanın bunların yanında demıs. Hıc bır ılacı almadım. 

Birde 10 gun antıbıyotık kullanın gelın kulak ölçümü yapılsın demıs bu sıvı birikimi neden olur hocam tek ılacı ılladın mıdır kulak ölcümüne gerek varmıdır 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2023 Saat 20:19
SAKIN, her iki ilaci da kullanmayin. Cok kotu niyetli bir doktor. 
Sadece Iliadin kullanin, sakin olcume filan da gitmeyin, onlar hicbir zaman duzgun cikmazlar! Sizde bile!!! 
Yazarlar kisminda bu kulak konusu ile ilgili 2 makalem var, onlari okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Şub 2023 Saat 20:20
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MevaAnnesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2023 Saat 20:29
Tamam hocam okuyorum hemen.
Sinüzit ile ilgili mesajlara da baktım ılladın damla kullanıyor anneler sinüzit ıcınde ekstra bırsey yapmam gerekmez degıl mı 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2023 Saat 20:45
Gerekmez. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.