|
Akciğer filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2023 Saat 23:45 |
Hocam hayırlı akşamlar kasım ayında kıızmı öksürüğü artınca kontorle goturdum ciğerinden ses gelıyor dedi ventolın ve bir hava daha verdi bıze kullanmadım dogal seyler ve sızden okuduklarımla hallettıgımı dusunuyorum. Gecen haftalarda ilk önce kızım eşim en son ben rahatsızlandık esım ve kızımda atesle çok kotu bır oksuruk vardı ıksııde ciğerlerım acıyo dıyordu ustune ben rahatsızlanınca esım kızımı kontrole goturdu ıkısınede film cekmısler. Kızım ıcın barsaklarda gaz var demıs ciğer içinde puslu demıs antıbıyotık vermıs ve 2 tane hava vermıs gecen sefer ses dıymustu pek ustune gitmedim acaba gecmemıs olabılır mı? Yada ciğerde abartılacak bır goruntu yok mu görüşünüz nedir hocam Bu kızımın Bu film de esımın hocam onada ciğerlerınde pusu var gögüs bölümüne yada kardiyoloji ye gitmelisin demıs antıbıyotık vermıs anlam veremedık 10 15 gun arası gecmıstır ustunden hastalığın yada burdakı doktorlar yanlıs bır teshıs mı koydular sizin fikrinizi öğrenmek istiyoruz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kizinizin Rontgeni; hatali cekilmis. Nefes aldiginda degil, verdiginde cekilmis ve o cahil doktorda, boyle
salakca bir yorumda bulunmus! Akciger Rontgeni TEMIZ. Oyle;'puslu" diye bir Rontgen terimi yoktur. Bunu dunyada bir tek Turk doktorlari uydururlar! 2- Esinizin Rontgeni de hatali. Apex denilen, Akcigerlerin ust kismi Rontgen disinde kalmis. Boyle hatali bir Rontgen, hastaya VERILMEZ. O salak doktor da bir sey demedi anlasilan! Geri kalan kisimlar temiz. O Rontgen laboratuvarina da haddini bildirin, halki salak yerine koymasinlar. Yanlis teshis filan yok, son doktor pustun teki!
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Hocam cok tesekkur ederim aynı gun acilde kbb doktoru da varmıs daha oncede demıstım sıze kulakları dolu demısler kızıma diye.
Sinüziti var ve sol kulakla sıvı birikimi var demıs Bu resımdeko ılacları recete etmıs oda esım evde ılladın kullandıgımızı soyleyınce onuda hafta 2 gun kullanın bunların yanında demıs. Hıc bır ılacı almadım. Birde 10 gun antıbıyotık kullanın gelın kulak ölçümü yapılsın demıs bu sıvı birikimi neden olur hocam tek ılacı ılladın mıdır kulak ölcümüne gerek varmıdır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, her iki ilaci da kullanmayin. Cok kotu niyetli bir doktor.
Sadece Iliadin kullanin, sakin olcume filan da gitmeyin, onlar hicbir zaman duzgun cikmazlar! Sizde bile!!! Yazarlar kisminda bu kulak konusu ile ilgili 2 makalem var, onlari okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Şub 2023 Saat 20:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Tamam hocam okuyorum hemen.
Sinüzit ile ilgili mesajlara da baktım ılladın damla kullanıyor anneler sinüzit ıcınde ekstra bırsey yapmam gerekmez degıl mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|