|
Hocam bu nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2023 Saat 00:43 |
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar inşallah çok iyisinizdir 12 yas oğlumun vücudunun bazı bölgelerinde bu kulağının altındaki kizarikliklar çıktı Hocam hafta sonu bilmediği bir markanın sütlü çikolatasını yemişti ne yapayım Hocam çok kaşınıyor dedi fenistil jel sürdüm kası an yerlere sinek yada böcek değil Hocam evi kontrol ettim kilodun olduğu bölgede de var bor kaç tane bir kaçı sirinda göğsünde ve kollarındaki ara ara var toplamda 10 -15 arasi adet vardır Hocam tüm vücutta
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinizi surdugunuzde, aciliyor ve eliniz nemleniyorsa: Sucicegi dir.
Sert ve eliniz nemlenmiyorsa, hasere isirigidir, Fenistil jel, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
Hocam üzerine bastırdığimda sert haşere olmadığına eminim hocam alerji olabilir mi şurup içermeme gerek var mı hocam ben o çikolatadan şüpheleniyorum açıkçası yediği tek farklı oydu zytec var evde hocam siz ne derseniz onu yapacağız iyiki varsınız
Allah razı olsun sizden sağlıkla kalın inşallah sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle Allerji degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|