|
Yetiskin lenf bezleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EsGoSa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2023 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2023 Saat 16:21 |
Merhaba hocam, umarim iyisinizdir. 35 yasinda bayanim hocam. Kulak kepcemin tam arkasina denk gelen kepcede degil lenflerin oldugu sert yerde mercimek buyuklugunde sislik mevcut. Agrili ve tek bir adet. Dun farkettim. Oynamiyor yerinden ama ici su dolu gibi hafif yumusak. Agriyor agrisi kafama kulagima yayiliyor. Hocam ayni zamanda burun iclerim yara gibi hissediyorum. Bazen nefes alirken bile cok aciyor. Kulagimda hicbir akinti yok iceriden hava ile baski yaptigimda iki kulagimda da cit cit diye ses duyuyorum yani acik kulaklarim. Akinti vs de yok. Ama oksuruk artti yine iki gundur. Baglantisi var midir? Daha once sizin tehlikeli olabilecek beze tariflerinizi biliyorum ama bu agrili beze neyin nesidir? Size sormadqn hicbirwey yapmak istemedim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burun icindeki yara, kulak arkasinda beze yapmis. Burun iclerine, gunde:3x1 Sulfahrin krem surun.
Kulak icinden o seslerin gelmesi; Oztaki borusunun calistigini gosterir. Kotu bir sey degildir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Şub 2023 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
EsGoSa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2023 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam tesekkur ediyorum cok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|