|
Yanlis Yerden sorulan soru! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2023 Saat 23:44 |
Bu bolum; MAHREM sorular icindir!
Diger soruarinizi, Forum kismindan sorun. Sorunuzu, Forum kismina tasidim ve cevapladim. -- Önceki Mesaj -- Gönderen : MevaAnnesi Gönderen : 16 Şub 2023 Saat 22:12 Hocam hayırlı aksamlar yiğenım 10 yasında atesı basladı takıp edilmiş sonra döküntüleri baslamış içi su dolu acile gidiyorlar alerji bu deyip iğne yapmıs doktor gecmemıs kaşıntısı varmıs polıkınlığe gidiyorlar çocuk doktorı gordugu gibi su çiçeği bu demiş sonra sınıfına haber verınce 3 kişi daha su çiçeğiymiş bı kac krem vermıs sonra söndü döküntüler suan gayet kendınde sobrası 18 yasında kı abısıne gectı oda cıkardı heryerı döktü yengemın sorusu su kı ıkısıde aşılı sanıyordu ama bı baktıkı o zaman özel aşıymıs ve onada söyleyen olmamış ıkısıde aşısız gecırdı bu bir risk oluşturur mu dıyor. Birde aşıya bakarken farkettıkı 18 yasında kı oğlu kızamık aşısı da yok 10 yaşındakının 1 doz var kkk aşısı. 18 yasındakı kızamık gecırdı kucukken onuda aşısısıx geçirmiş oldu hepsını yenı öğrendık herhangi bır yapılacak bırsey varmıdır sorun olustruur mu Gerek Kizamik, gerek Sucicegi gecirenlerde, hayat boyu bagisiklik gelisir ve artik, BU asilara da ihtiyaclari olmaz.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam normalde hep forumdan soruyorum her sorumu bı yanlışlık oldu herhalde kusura bakmayın..
Evet hocam aşıya gerek olmadıgını bılıyorum yazılarınızdan hatırlıyorum. Söyledımde kendısıne ama onun Sormak istedıgı aşısız gecırmıs olması ileriye donuk hasar bırakır mı sanıyorum aşısıx gecırdıği için sspe haberleri vs okudular o yızden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir, kesinlikle birakmaz. Kizamik Ensefaliti, Kizamik arkasindan olursa olur! Ondan sonra olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|