|
Yüksek ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ozgeseyhanfirat09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2022 Konum: Van Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozgeseyhanfirat09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2023 Saat 18:48 |
Hocam merhabalar hayırlı akşamlar bugun 16 aylik oglum sabahtandr sürekli kusuyo acile götürdük biraz bogaz enfeksiyonu oldugunu soylendi karin röntgeni cekildi karninda gaz olunca lavman yaptlr oksijenine falan baktılar 96 dediler bize ilac recete etti ilaclarin arasinda antibiyotik klavunat var caplol var brrush var birde zinco verdi suan atesi 39 .hocam 1 saat once ilaclarini verdim atesini yeni ölçtüm yüksek paranox fitil koysam olr mu suan oğlumun kafasinda sivi toplamasi var havale gecrme riski oldugu için korkuyorum bu ilaclari vereli 1 saat oldu ne kdr sure sonra paranox fitil verebilirim lutfen yardimci olrmsnz vereceginiz cvp icin cok teşekkür ederim saygılarmla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, o sacma sapan ilaclarin hicbirini kullanmayin.
SAKIN ilac kullanmayin, kendiliginden daha cabuk iyilesir. Ates ve Havalenin hicbir zarari YOKTUR. Sizi; ates ve havale ile korkutan assagilik sahtekar Turk doktorlarina sakin inanmayin. 1- "Ates ve Havalenin Tedavisi" makalemi, ve diger ates ile ilgili 2 makaleyi, ilk sayfadaki Yazarlar kismindan (sol ALT da) okuyun. 2- Forum daki, soru-cevaplari bugunden geriye dogru giderek okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2023 Saat 22:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|