|
Ovulen bebek besin urunleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2023 Saat 22:34 |
Hocam iyi gunler,
Gunlerdir sosyal medyada orda burda ovulen bebek besin urunleri goruyorum. Bebek ruseymi, bebek unu, bebek pekmezi, bebek tarhanasi, bebek salcasi, bebek boyle devam ediyor. Ben yurtdisindayim ve boyle bebek icin ozellikle bir sey bulamiyorum belli markalar disinda. Hani nestle veya hipp biskuvisi sie yogurdu, puresi gibi. Kendimi garip hissediyorum. Ben yakinda 11 aylik olacak ogluma, genelde kendi yemeklerimizin tuzsuz az baharatli halini veriyorum. Zaten sizin yazilarinizda onceligin sut ve ev yogurdu oldugunu bildigimden, sutu cok iciremedigim cocuguma min 2 kase yogurt yediriyorum ve anne sutu veriyorum. Bunun yaninda da 3 ogun yerse eger yemek yiyor. Bu durumda ben normal bir un, iste normal bi inek sutu, normal bir market urunu kullaniyorum diye zarar veriyor olabilir miyim? Bebe biskuvisin kendim yapayim dedim cok kotu oldu, hipp in biskuvisini oglum cok sevdi bazen sut veya acik cayla islatip onu veriyorum. Onda bile supheye dustum. Annem biz eskiden petibor buskiviyi ezer verirdik aramazdik boyle ayrinti diyor. Ben sizden de duyup rahatlamak istiyorum. Saygilar ve sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamami sahtekarliktir. Hicbirine gerek yoktur.
Hatta bazilari zararli bile olabiliyor. Annenizden gordugunuz gibi besleyin. Biskuvi, gunde 5 taneden fazla vermeyin. Beslenme ile ilgili makale ve Forum yazilarimi okuyun. Gunde EN AZ 600ml sut/sutlu gida verdiginizden emin olun. Yemeklerin hicbiri sart degil. Sut, SART!! Ayrica, bir kuru kofte kadar etli gida, birde makul olcude meyva yerse hicbir eksigi olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|