|
kulak ağrısı ve ateş yine yeniden |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emeksarp ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2023 Saat 13:40 |
Kadir Hocam,
7 yaşında oğlum. İsveçteyiz. Grip sonrası kulak ağrısı oldu. İlliadin her zaman vardır bende. Kullandım ancak üçüncü gün ateş de olunca mecburen gittik acile. Doktor virütik dedi. ve bize ibuprofen ve bir de tam adı şu olan kulaktan verilen antibiyotik başlattı: Terracortri® med Polymyxin B oxitetracyklin/ hydrokortisonacetat/ polymyxin B sulfat Kulaktan verildiği için sizin uyarılarınız geldi aklıma. ateş de olunca ve elimde bactrim olmayınca çaresiz kalarak başladım ilaçlara. Ama ilacın 4. günü ve oğlumun hala kulak ağrısı var. İsveç’te önce telefonla sağlık danışmanlığı alıp sonra hastaneye/acile yönlendiriliyoruz. Bize 7. gün artık bugün, tekrar acile gidin dedi telefondaki hemşire. Ben doktora “bize kulak damlası vermeyin lütfen” desem mi? Ve Isveç’te muadili her ne ise bize “bactrim” yazın mı desem? Yoksa bize verilen kulak antibiyotiği sizin dediğiniz kulak damlaları gibi değil midir? devam mı edelim? bu arada oğlumun hala yoğun burun akıntısı da var. Serum fizyolojik de kullanıyoruz, coldmix de. keşke yanımda bactrim de olsaydı, hiç gitmezdik doktora. Stockholm’den sevgiler Kadir Hocam, yanıtınızı merakla bekliyorum. Esenlikler, Emek |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece Iliadin kullanin. Bactrim sart degil, alt tarafi 1-2 gun gec iyilesir.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 298 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bisey sormak istiyorum
Ates ve agri ayni anda varsa illiadin ile surec gecebilir mi? Bactrim her zaman sart değil demek bu mudur acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet. Surec kisalir. Esas tedavi, Iliadin damla ile olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|