|
Cold mix soğuk buhar makinesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rabiakck ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2023 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2023 Saat 12:54 |
Hocam merhaba. 6 aylık oğlum var. Bir hafta önce gece aniden ateşi çıktı39-40 arası sonra yavaş yavaş düştü. Arkasından burun tıkanıklığı ve hırıltılı öksürük başladı. Serum fizyolojikle temizlik yapıyorum. Evde abisinden kalma bir buhar makinesi var hırıltısını yumuşatsın diye sade serum fizyolojik veriyorum günde 1-2 kez 5 dakika. Cold mix kullanıyorum. Ama tam biraz geçiyor hırıltısı azaldı derken 3-4 saat sonra yine komple tıkanıyor. Burnu yeşil yeşil akıyor. Cold mix in üstünde buhar makinesinde de kullanılabileceği yazıyor. Hazneye sf ile birlikte 1 damla damlatsam o şekilde kullanabilir miyim? Anti viral etkisi ile çocuk daha çok rahatlar mı? Bu şekilde kullanmayı tavsiye eder misiniz?
|
|
![]() |
|
rabiakck ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2023 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de küçük olduğundan bal-limon kullanamıyorum ne yazık ki 6 ayı yeni doldu limon suyunu suyla karıştırıp versem olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu bali HER yasta kullanabilirsiniz. Bal ile ilgil yalanlari , sabit Forum kismindan okuyun.
Bebeklerde, kasikla degil, limonata tarzinda veriyoruz. 2-3 yudum yeterli olur. Akintinin yesil olmasi sonuna geldiginizi gosterir. SAKIN ust solunum yolu enfeksiyonlarinda, soguk buhar kullanmayin. Son yillarda yapilan en muhtesem dolandiricilik yontemlerinden biridir. Griplerde soguk hava iyilesmeyi onler ve is uzar! Zaten verilme sebebi tam da bunun icindir. Tencerede su kaynatin ve carsaf altinda, 5-10 dakika bekletin. Soguk buhar; Astim, Bronsit gibi "Alt solunum yolu" hastaliklarinda kullanilir. Turk doktorlarina inanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|