Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuğum hep hasta artık kendimi suçlamaya başladım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çocuğum hep hasta artık kendimi suçlamaya başladım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çocuğum hep hasta artık kendimi suçlamaya başladım
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2023 Saat 14:29
Doktor bey iyi günler Türkiye'den yazıyorum burda durumlar sıkıntılı çocuklar hep hasta öksürük vardı geçmeyen sürekli antibiyotik kullanıyorduk Ocak ayında geniz etini aldırdık baya büyük falan dedi doktor ameliyat sonrası bı hafta antibiyotik kullandık sonrasında öksürük yine geçmedi 28 Şubat'ta boğaz enfeksiyonu dedi yine antibiyotik verdi kullandık hava ventolin verdi kullndik geçti dün hapsiruk başladı sarı yeşil Burun akıntısı var ara ara öksürük çok hafif şuan ama ilerleyecek diye ödüm kopuyor ne yapmam lazım Allah rızası için yardım edin hastalık hastalık derken benim psikolojim bozulucak diye korkuyorum herşeyden şüphe duymaya başladım alerji için kan dan baktırdık üç yaşında olduğu için kanda alerjisinin olmadığı çıktı genel bı alerji testiymis bu hava polen vs gibi siz biliyorsunuzdur ne yapmam lazım benim bağışıklık testi denen testte yapıldı o da güzel çıktı bizim derdimiz ne ben anlamıyorum  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119258
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2023 Saat 21:54
Son 15 seneden beri, Turkiye'de tip tamamen soytari sarlatanlarin eline gecmis durumdadir.
1- Bu sarlatanlar, her Grip hastasina Astim veya Bronsit derler, demeseler bile gene Astim ilaclarini verirler.
Dunyanin hicbir yerinde bunlar kadar sarlatan ve sahtekar doktor bulamazsiniz. 
2- Virus enfeksiyonlarinda, Antibiyotik KULLANILMAZ! Bu salaklik da gene sadece Turk doktorlara mahsustur.
Ne allerjisi/Ne poleni? Subat ayinda hangi bitki cicek acti da polen saliyor? Bunlar sarlatan olduklari kadar
kafalari calismayan salaklar! Turk doktorlari icinden cikamadiklari her bir duruma, "Allerji" derler..
3- Sakin ates dusurmeyin! Ates olmazsa, bagisiklik calismaz ve hastalik hem agirlasir, hem suresi uzar.
4- Derdiniz ne mi??? Derdiniz, bu SALAK DOKTORLAR!! Bu assagilik sahtekar doktorlara gittiginiz surece
cocugunuz duzelmez.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okusa idiniz bunlar basiniza gelmezdi. 
Bugunden geriye giderek cevaplarimi okuyun. Sadece siz degilsiniz bu assagilik tuzaklara dusen!

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2023 Saat 22:37
Peki çocuğumu bu döngüden artık kurtarabilirmiyim :( sizi yeni buldum ben çok üzgünüm herşeyi denedim ama lugole guvenemedim bı onu denemedim soğan sarımsak sirke burun spreylerinin içini boşaltıp tuzlu karbonatlı su hazırladım ben inanın artık çok çaresizim ilaç kullanmak istemiyorum suçluluk hissediyorum bu ilaçlar bunca bu çocukların geleceğini hicmi umurdamamiyorlar anlamıyorum biz güvenmek zorunda bırakıldık bizi ona ittiler iyileştirmez olduk cocuklarkmizi çünkü bizi p sisteme dahil ettiler bana kurtulma imkanım varmı onu soyleyin lütfen doktor bey:(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 00:14
1- Lugol sahtekarligini anlattim! Onu okuyun. Bu assagilik doktorlarin deriye surulen "Tentur d`iyot" a bile 
zararli deyip, islerine gelince Tentur d`iyotu icirmelerine ne dersiniz? 
Oyle; sogan-sarimsak ile de bu isler olmuyor.
2- Oksuruk nedeni ile bir daha asla Turk doktorlara gitmeyin. 
3- Yapacaklariniz; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix dir.
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 02:32
Aynen elimden geleni yapacağım tek korkum alt solunum yollara inmesi ben anlamadan ilerler diye ödüm kopuyor birde bronşit olduğunda tekrar etme korkusu panik atak yolundayım yoksa zaten ben gitmem ama ses gelmeye başlayınca çok korkuyorum anlayamıyorum nerden geldiğini net birde mecbur kalıyorum dediklerinizi yarından itibaren iharfiyen uygulacagim tekrar tekrar teşekkür ederim tuzlu suya başladım zaten temizliyorum fizyolojikle yarın ballı limon vereceğim şifa niyetine inşallah .
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 07:51
Turkiye'deki butun Griplerde hastaligin Akcigerlere inmesi bu assagilik dolandirici doktorlarin verdikleri:
1- Ates dusuruculer.
2- Oksuruk ve Grip ilaclari.
3- Ventolin gibi Astim ilaclari.
4- Kortizonlu spreyler yuzundendir.
Her Grip iyilesirken, akinti koyulasir ve hirilti yapabilir. Bunun da hicbir zarari yoktur. Sahtekar doktorlara
inanmayin. "Sahtekarligin 3 safhasi" yazimi cok iyi okuyun.
Her lafin sonu: OKUYUN!!! OKUYUN !!! diyorum  dilimde tuy bitti, okuyan eden YOK! 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 14:44
https://www.hizliresim.com/jmcy2o3 resmin linki bu doktor bey mail atılmıyor size buradanda yükleme yapamadım sol boğaz kısmında bayagidir bı kızarıklık var geniz eti ameliyatı sonrasındami oldu bilmiyorum daha öncesinde hiç dikkat etmemiştim doktor normal demişti ama bı iki aydır o şekilde damarlı bı yapı var hafif kızarık bide küçük dili o tarafa doğru yatık nedense ağzını açtığında kapalı halı nasıl bilmiyorum tabi bunlar normalmi sizede danışmak istedim fotoğrafıda attım.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 14:53
https://www.hizliresim.com/s1xlawx bu resimde net belli damarlı yapı bogazinkenarinda
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.