|
Burun icinde yara |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
envberna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Burun icinde yaraGönderim Zamanı: 20 Mar 2023 Saat 02:32 |
|
Hocam merhabalar,
44 yasinda bayanim. 1 ay once grip oldum ve burnumu silmekten tahris oldu. Sonra kuru soguk havanin etkisiylede catladi ici ve kabuk bagladi acidi. Bende ilk once teramisin hoz icin olani kullandim sonra gecmisti. Soguk havanin etkisile tekrar catladi yine kabuk bagladi bu sefer yazilarinizi okudum. Thiocilin pomad goz merhemi kullandim ama bir turlu yara gecmiyor. Soguk hava olunca yine catliyor. 1 aydir surekli burnumun ici yara. Hatta kuru kalmasin diye nazal nem burun merhemi kullandim. Yine yara oldu. Neyi yanlis yapiyorum acaba anlamadim hocam. Normalde gunde iki kez 3 gun kullaniyorum. Acaba daha fazla mi kullanmam gerek Yardimci olursaniz cok sevinirim Saygilarimla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mar 2023 Saat 03:05 |
|
DAIMA, burnunuza su cekip, sumkurerek temizlik yapin. Burun icine el surmeyin.
Thiocillin DERI merhemi , her burun temizliginden sonra surun. kabuk gectikten sonra da; Sulfarhin burun nemlendiriciyi kullanin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|