|
4 aydır geçmeyen burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2023 Saat 14:28 |
merhabalar hocam,
kızım 7.7.2011 doğumlu. 4 ay önce ateşlenmişti. Covid, inf, beta hepsi negatifti. sanırım viral bir hastalık geçirdi. sonradan o ara rsv salgını olduğunu öğrendim. dr antibiyotik vermişti ama kullanmadım. 3-4 gün ateşi yüksekti ama bir haftaya iyileşti. ancak o hastalıktan beri burun akıntısı bir türlü geçmiyor. gece çok tıkanınca, ağzı açık uyumaya başlayınca ve kulağı ağırınca ara ara illiadin damla kullandım. ama hala akıntı devam ediyor. hatta okulda öğretmeni bir çare bulun alerjik mi ilaç içirin derste sürekli burnunu çekiyor sümkürmek için izin istiyor dedi. ne yapacağımı şaşırdım hocam. şuna kadar alerjisi olmayan çocuğun alerjisi olabilir mi toza, süte vs..ama gözlerinde kızarıklık, hapşırma yok. hava hala soğuk ve rüzgarlı ince de giyiniyor. acaba ondan mı diyorum. sanırım sinüziti var. Dra götürmek istemiyorum antibiyotik verecek sinüs filmi vs isteyecek. havaların ısınmasına az kaldı. onu bekliyorum ama neden bukadar uzun sürdü diye de tedirgin oluyorum hocam bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim. ne yapmalıyım? çok sağolun saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji olsa, ONCE asiri hapsirmalari olur. Akinti;gecirdigi Griplere bagli.
Sakin Antibiyotik kullanmayin. Yakasina 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|