|
Alerjik astım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2023 Saat 08:29 |
Hocam oğlumda alerjik astım var. Öksürük krizi tuttu aşırı strese bağlı. Hışıltı seside mevcut. Göğüs kısmını ağrıyor diye gösteriyor. Bricanyl vereyim mi?
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şurubu verdim fakat 10 dakika sonra kustu. Bir daha vermedim. Etkili olmuş mudur?
|
|
![]() |
|
Bu arada 3 gün önce soğuk algınlığı başlamıştı. Tek tük öksürük vardı. Sabah birden böyle oldu. 2 kez mukuslu kustu. Akşam çok üzüldü ona bağladım.
|
|
![]() |
|
Solunum hızlanmaya başladı. Öksürük ve cızırtı devam. Bricanyl verdim şimdi.Sabahtan beri hiçbirşey yemedi. Halsiz yatıyor.
|
|
![]() |
|
Solunum sayısı 40 üzeri
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim DEGIL!!! Siz ne bakarsiniz ki, Turk doktorlarina!! Onlar HER oksurene;Astim derler.
Astimda, oncelikle solunum sikintisi vardir. Rahat nefes alinir, sikintili ve daha uzun surede nefes verme vardir. Oksuruk, olur veya olmaz!! Dunya 'da bir tek Turk doktorlari oksuruk var diye Astim tanisi koyacak kadar sahtekarlardir. Hiz hic bu assagilik sahtekarlarin, Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuz mu?? Sadece benim grip icin anlattiklarimi uygulayin. VE, bugunden geriye giderek cevaplarimi okuyun.,
|
|
![]() |
|
Hocam alerjik astım teşhisini siz koydunuz. Aynen dediğiniz gibi alırken rahat verirken sıkıntılı. Solunum 40 üzeri. Yatınca dahada zorluyor çocuğu. Bitkin bir şekilde.
Düzenleyen Emy - 08 Nis 2023 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 gunde kac hastaya cevap yaziyorum, farkindamisiniz?? Nerden hatirlayayim?
O sekilde oksuruk oluyorsa, Bricanyl kullanin. Hemen kusuyorsa, azar azar icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|