|
Yutma ihtimali |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hifahatun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yutma ihtimaliGönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 17:06 |
|
Hocam 17 Aylık erkek abisi legolariyla oynarken ağzına parçasını almış yanında babası vardı parçayı ağzından çıkarmış fakat küçük parça yutup yutmadigindan emin değil eğer yutmuşsa bu ıslık düdük gibi ses hemen mı gelir dün ayağını çok kötü kapiya çarpmıştı ve tirnagida kırılmıştı dün acil Dr röntgen çektirdi şükür kötü bir şey çıkmadı pansuman yapıldı şimdi gidersem tekrar röntgen çekilecek ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 18:33 |
|
1- Yutarsa, kakasi ile CIKAR!!
Duduk gibi otme sesi, "yutma" ile OLMUYOR!!!! Nefes borusuna kacarsa oluyor!! Iki durumu karistirmayin! 2- O, Acil doktoru; serseri bir dolandirici!! Kirik olsa NE OLACAKMIS!!!! Uc kemiklere ASLA alci yapilmaz, kendiliginden iyilesirler. SAKIN, boyle sacma sapan nedenlerle, sirf Turk doktorlari istedi diye Rontgen cektirmeyin!! |
|
![]() |
|
hifahatun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 20:52 |
|
boşuna boşuna yapılan tahliller gereksiz tedaviler gereksiz röntgen çekimlerini sizden öğrendikçe isyan ediyorum keşke tıp bilgim olsa
ama sizin sayenizde oğlumu astım ilaçlarından kurtardım hep duacınızım varolun inşallah Allah sizden razı olsun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|