|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Simka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Karın ağrısıGönderim Zamanı: 19 Nis 2023 Saat 23:15 |
|
Sevgili hocam 2012 doğumlu kızım en son boy 146 cm kilosu 31
Dün biraz yağmurda ıslndı karın ağrısı var sıcak su koydum bu da iştahsızlık yaptı sanırım bağırsaklarını üşüttü öneriniz nedir saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 03:19 |
|
"usutmekle" hastalik olmaz!! Tipik Turk doktor uydurmasidir. Mikroplarin kesfinden once kullanilmistir ama
Turk doktorlari hala kullanirlar! Yedigi birsey dokunmustur, arkadan ishal gelebilir. Sakin ilac vermeyin. Sicak tatbiki; istahsizlik yapmaz!!! Bu cin fikir de nereden cikti? Istahsizligi hastalik yapiyor. Bugunden geriye giderek eski cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Simka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 05:31 |
|
Hocam özür dilerim cümlede düşüklük yapmışım sıcak su torbası koydum,hastalık iştahsızlık yaptı demek istedim🙈Hıcam birde bıy ve kilosu nasıl
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 18:00 |
|
7cm boy fazlasi var. 2 kilo eksigi var!
Belli ki, guzel beslenen, ama asiri hareketli oldugundan, kilo alamayan bir cocuk. Manken gibi bir kiz olacak. Simdiye kadar ne yaptiniz ise, devam edin. Gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun. Her sene 1 ampul Dvit3 icirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|