|
Sinüzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 00:48 |
Hocam merhaba. Oğlum 7 yaşında. Yaklaşık 1 hafta önce sinüzit oldu. 2 gündür iliadin damlaya başladım her zaman bu şekilde geçiriyoruz. Bunun yanında 4 gündür ishal ve ateş başladı ikisinede müdahale etmedim takip ediyorum.Dilde pas ağızda koku yok
Hocam oğlum sinüzitten dolayı çok tıkalı Antalyada yaşıyoruz. Eşim yarın denize götürüp burnuna deniz suyu çektirelim bir an önce rahatlasın diyor. Daha önce bir kez kışın bu şekile rahatlamıştı. Ama şimdi ishali olduğu için götürmekte kararsızım. Denizden tekrar mikrop kapar mı ishali daha kötü olurmu bilemedim? Bu arada ateşi düştü sadece ishal var günde 6 7 defa çıkıyor
Düzenleyen Fatos34 - 20 Nis 2023 Saat 00:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denizden mikrop kapilmaz!!! Bunu da HANGI geri zekalidan duydunuz???
Deniz suyu: tuz ve gunes etkisi ile ve en muhimi, sulandirma etkisi ile ASLA insanlari hasta edemez. Turk doktorlari, Deniz suyunda bulunan E. Koli ile Patojen E.Koli arasindaki farki bilemeyecek kadar cahillerdir. Devamli lagim bosaltilan Turkiye sularinda bile hicbir zaman Tifo veya Kolera bakterisi bulunamamistir. Turk doktorlarina inanmayin. Ben Istanbul, Sagmalcilardaki 1970-1971 yillarindaki Kolera salgininda, Cerrahpasa da Mikrobiyoloji asistanligi yapiyordum! Istanbul kiyilarindaki butun sulardan numuneler alip, Kolera bakterisi aradik, birakin Kolerayi, Tifo bile yoktu!! Turk doktorlari bu konularda hicbir sey bilmezler! |
|
![]() |
|
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız için teşekkürler
Hocam birde oğlum bugün yine ateşlendi ishalde devam ediyor. Uyandığında dudakları çatlamış, dişleri diş etleri kanlanmıştı. Eşim doktora gidelim diye tutturdu. Bende tam kan sayımı yaptırdım ve d vitamini seviyesine baktırdım. Oğluma en son ocak ayında dvit ampül içirdim.Hocam sonuçları değerlendirirmisiniz.? Hocam bu ateşlenmelerinin nedeni ishalden dolayı mı yoksa geçirdiği gribal enfeksiyon sinüzitten dolayı mı? Ya da ishalin sinüzitle bir alakası var mı? Hocam kafam çok karıştı. Bu arada ateşi çıkmadan önce denize götürdüm. Belki beş dakika boyunca burnu aktı hatta evdede temizledim. Sinüzitümüz bu kadar ağırdı yani
Düzenleyen Fatos34 - 20 Nis 2023 Saat 21:12 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC;dusuk!! Sakin Antibiyotik kullanmayin.
Ates de bu enfeksiyona bagli. Ishal ile Sinuzit'in HICBIR ilgisi yoktur. D vitamin seviyesi hala dusuk. Goruyorsunuz degil mi!! Turk Laboratuvarlari da ayni sahtekarligin icindeler.. PUST laboratuvar, 80 ustu "zehirlenme riski" demis... 150 ustu zehirlenme riskidir, Sakin Turkiye'de ne doktorlar, nede laboratuvarlara guvenin. Simdi 1 ampul Dvit3 daha icirin ve Eylul ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. Bu doz bile yetmeyebilir. Sakin ishal icin, ilac/antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba Oğlumun ishali hala geçmedi. Başlayalı 14 gün oluyor. Bu kadar uzun süresinin nedeni nedir? Oğlum çok halsiz ve çok zayıfladı. Gözlerinin altı kapkara oldu. Hiçbir şey yemiyor midem bulanıyor diyor ama kusma yok. Bi defa serum takıldı bundan beş gün önce. Ama yinede çok kötü görünüyor. Gaita tahlili yapıldı temiz çıktı. Gittiğimiz doktorda ilaç vermedi. Günde 4 5 defa geçiyor ishal artık azaldı. Evde ishali durdurmak için yaptığımız şeylerle Ama tamamen bir türlü geçmedi. Bugün sağlık ocağı doktoru diafuryl
şurup verdi günde 3 defa kullanmalı mıyız? Buda tahlil sonucumuz https://www.hizliresim.com/lbsawpp Hocam ne yapmalıyım.? çocuk gerçekten çok yoruldu belki kızacaksınız ama ishalin kesilmesi için sizin verebileceğiniz bir ilaç var mı
Düzenleyen Fatos34 - 29 Nis 2023 Saat 01:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|