Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinüzit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinüzit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatos34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatos34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinüzit
    Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 00:48
Hocam merhaba. Oğlum 7 yaşında. Yaklaşık 1 hafta önce sinüzit oldu. 2 gündür iliadin damlaya başladım her zaman bu şekilde geçiriyoruz. Bunun yanında 4 gündür ishal ve ateş başladı ikisinede müdahale etmedim takip ediyorum.Dilde pas ağızda koku yok
 Hocam oğlum sinüzitten dolayı çok tıkalı Antalyada yaşıyoruz. Eşim yarın denize götürüp burnuna deniz suyu çektirelim bir an önce rahatlasın diyor. Daha önce bir kez kışın bu şekile rahatlamıştı. Ama şimdi ishali olduğu için götürmekte kararsızım. Denizden tekrar mikrop kapar mı ishali daha kötü olurmu bilemedim? Bu arada ateşi düştü sadece ishal var günde 6 7 defa çıkıyor 

Düzenleyen Fatos34 - 20 Nis 2023 Saat 00:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118761
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 03:38
Denizden mikrop kapilmaz!!! Bunu da HANGI geri zekalidan duydunuz???
Deniz suyu: tuz ve gunes etkisi ile ve en muhimi, sulandirma etkisi ile ASLA insanlari hasta edemez.
Turk doktorlari, Deniz suyunda bulunan E. Koli ile Patojen E.Koli arasindaki farki bilemeyecek kadar cahillerdir.
Devamli lagim bosaltilan Turkiye sularinda bile hicbir zaman Tifo veya Kolera bakterisi bulunamamistir.
Turk doktorlarina inanmayin. 
Ben Istanbul, Sagmalcilardaki 1970-1971 yillarindaki  Kolera salgininda, Cerrahpasa da Mikrobiyoloji asistanligi
yapiyordum! Istanbul kiyilarindaki butun sulardan numuneler alip, Kolera bakterisi aradik, birakin Kolerayi,
 Tifo bile yoktu!!
Turk doktorlari bu konularda hicbir sey bilmezler!

Yukarı Dön
Fatos34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatos34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 19:26
Hocam cevabınız için teşekkürler
Hocam birde oğlum bugün yine ateşlendi ishalde devam ediyor.  Uyandığında dudakları çatlamış, dişleri diş etleri kanlanmıştı. Eşim doktora gidelim diye tutturdu. Bende tam kan sayımı yaptırdım ve d vitamini seviyesine baktırdım. Oğluma en son ocak ayında dvit ampül içirdim.Hocam sonuçları değerlendirirmisiniz.?
 Hocam bu ateşlenmelerinin nedeni ishalden dolayı mı yoksa geçirdiği gribal enfeksiyon sinüzitten dolayı mı? Ya da ishalin sinüzitle bir alakası var mı? Hocam kafam çok karıştı. Bu arada ateşi çıkmadan önce denize götürdüm. Belki beş dakika boyunca burnu aktı hatta evdede temizledim. Sinüzitümüz bu kadar ağırdı yani

Düzenleyen Fatos34 - 20 Nis 2023 Saat 21:12
Yukarı Dön
Fatos34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatos34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 19:38
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118761
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2023 Saat 03:55
WBC;dusuk!! Sakin Antibiyotik kullanmayin. 
Ates de bu enfeksiyona bagli.
Ishal ile Sinuzit'in HICBIR ilgisi yoktur.
D vitamin seviyesi hala dusuk. 
Goruyorsunuz degil mi!! Turk Laboratuvarlari da ayni sahtekarligin icindeler.. PUST laboratuvar, 80 ustu 
"zehirlenme riski" demis... 150 ustu zehirlenme riskidir, 
Sakin Turkiye'de ne doktorlar, nede laboratuvarlara guvenin. 
Simdi 1 ampul Dvit3 daha icirin ve Eylul ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. Bu doz bile yetmeyebilir. 
Sakin ishal icin, ilac/antibiyotik kullanmayin.
Yukarı Dön
Fatos34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatos34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 00:34
Hocam merhaba Oğlumun ishali hala geçmedi. Başlayalı 14 gün oluyor. Bu kadar uzun süresinin nedeni nedir? Oğlum çok halsiz ve çok zayıfladı. Gözlerinin altı kapkara oldu. Hiçbir şey yemiyor midem bulanıyor diyor ama kusma yok. Bi defa serum takıldı bundan beş gün önce. Ama yinede çok kötü görünüyor. Gaita tahlili yapıldı temiz çıktı. Gittiğimiz doktorda ilaç vermedi. Günde 4 5 defa geçiyor ishal artık azaldı. Evde ishali durdurmak için yaptığımız şeylerle Ama tamamen bir türlü geçmedi. Bugün sağlık ocağı doktoru diafuryl
şurup verdi günde 3 defa kullanmalı mıyız? Buda tahlil sonucumuz
https://www.hizliresim.com/lbsawpp
Hocam ne yapmalıyım.? çocuk gerçekten çok yoruldu belki kızacaksınız ama ishalin kesilmesi için sizin verebileceğiniz bir ilaç var mı

Düzenleyen Fatos34 - 29 Nis 2023 Saat 01:14
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.