|
Akciğerde mantar enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2023 Saat 12:30 |
Hocam akciğerde mantar enfeksiyonu nu cocukta nasıl anlarız öksürük balgam var idrar yollarında yanma var kızarıklık vardı bocaderm sürdüm kizariklik geçti yatakta sabah kan vardı birde siyah küçük küçük tanecikler burnunu mu kasidi nerden geldi anlayamadım heryerini inceledim size ssormak istedim bogazida bı buçuk aydır sis bu arada balgamlı öksürüğü var yaşı 6 strep a olduk sonrasında duzelemedi çocuk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cocuklarda "Akciger mantar Enfeksiyonu?"
Boyle luzumsuz konularla ugrasmayin. Hele, sakin Turk doktorlarina inanmayin. Bu hastalik, daha ziyade Doku nakli yapilmis ve bagisikligi baskilayan ilaclar kullananlarda, Kanser hastalarinda Ve Aids son safha hastalarinda olabilir. Ben meslek hayatim boyunca rastlamadim. 2- SAKIN Turk doktorlara inanmayin. 3- Strep-A tedavisi diye ne salakliklar yapildi ise???? Su anda, HICBIR iac vermeyin ve yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|