|
Teşekkür mesajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvmrv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 17:28 |
Kadir Hocam merhaba Bu mesajı soru sormak için değil sadece bugün yaşadıklarımı anlatmak ve size teşekkür etmek için yazıyorum. Oğlum 1 yaşında. En son 6 aylıkken boy kilo takibi ve aşılarını yaptırmak için doktora götürmüştüm. Bugün de yine aşıları için ve boy kilo takibi için götürdüm. Oğlumda bir süredir burun akıntısı ve öksürük vardı. Doktorun odasına girdiğimizde öksürünce doktor hemen ciğerlerini dinleyip çok sıkışık bu çocuk hemen ventolin ve pulmicort verelim dedi akciğer grafisi çektirmemi ve kan testi de vermem gerektiğini söyledi. Bende kabul etmek istemeyince buna siz karar veremezsiniz dedi. Ben öksürük için getirmediğimi söyleyip sizi kastederek bizi takip eden doktorumuz var ve şu anda solunumunda bir sıkıntı yok diye söyledim. O ısrarla çocuğun çok kötü durumda olduğunu kim takip ediyorsa acil götürmem için konuşup durdu. Bu arada bu kadar kötü durumda olduğunu söylediği çocuğumun ateşi yok beslenmesinde ve emmesinde hiç bir problemi yok solunumunda ufacık bir artış dahi yok keyfi tamamen yerinde sadece burun akıntısı ve ara ara olan balgamlı öksürüğü var. Bugün bir kez daha sizi iyi ki tanımışım diyorum ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu bilgiler sayesinde çocuklarımı kaygısız ve bilinçli bir şekilde büyütebiliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef, bu sahtekar dolandiricilari yetistiren Tip Fakulteleri var!
Sorulari calarak doktor ve ihtisas sahibi olanlardan da ancak bu gibi doktorlar cikarlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|