|
Bahar alerjisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2023 Saat 21:22 |
Hocam evde gripli kimse yok.5 yaşındaki oğlum 2 hafta okula gitmedi. Lakin burnu akıyor, tıkanıyor. Sanırım geniz akıntısı da var. Gözlerini sürekli ovuşturuyor. Malum şişiyor ve kızarıyor. Burun akıntısı hep şeffaf hiç kıvamı yoğun olmadı.Gün içerisinde hapşırıyor. Bazen ardarda 3 kez hapşırıyor. Bahçede çiçekler, meyve ağaçları var. Malum hepsi çiçeklendi. Ev havalansın diye camları açıyorum. Kışın evin rutubeti zorladı çocuğu. Sanırım şimdi de bahar. Ben ne yapayım.?
Evde zaditen var ama açılmıştı 2 ay kadar önce. Etkili olur mu hala? 5 gün denemek istiyorum. Babasının mometix spreyi var onu da deneyebilir miyim? O da aynı oğlum gibi gün içerisinde hapşırıp duruyor.
Düzenleyen Emy - 30 Nis 2023 Saat 21:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaditen deneyin.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam burun akıntısı durdu zaditen etkisiyle. Lakin burun kütük gibi tıkandı. Gözlerde çapaklanmada başladı. Yarım saatte bir temizliyoruz. Gözlerde kızarıklık, kaşıntı da devam.
Alerjik olsa zaditen gözlere de etki etmez miydi?
Bu arada bugün tobrased başladım.Doğru mu yaptım? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sart DEGIL! Gozler; el ile cok ovusturulunca enfekte olur. Tobrased 5 gun kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|