|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2023 Saat 21:28 |
Merhaba hocam 5 yaşında kızımın bir hafta önce burnu tıkandı ve çok koyu burun akıntısı oldu daha önce bu süreci yaşadığımız için illadin başladım beş gün kullandık bir gün ara verdim ama o gece kulağım ağrıyor diye uyandı ağrı kesiciyle idare etmeye çalışıyoruz eski yazılardan okuduğum kadarıyla en az 3 gün ara vermem lazım lazım tekrar iliadin kullanmak için bu durumda ne yapamalıyım ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
3gun DEGIL, kulak agrisi olursa, 1gun ara yeterli olur.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam
Size antibiyotik ile kulak iyileşmez diye yazmışsınız,gripte sonra oglum 1 aydan fazla sag Kulagı hala iyi duymuyor Agrısı oldugunda iliadin damlattım, antibiyotik vermedim , ara sıra fs damlaıyoruz sakız da verdik ama hala kulagı belli iyi duymuyor. Ne yapsak acaba? Bu kadar uzun İlk defa sürüyor ( Bu arada burnu da daha tam açılmadı, geniz eti büyuk çünkü geceleri horluyor agzı ile nefes alıyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geniz eti, bir LENF bezidir. Antibiyotiklerle kuculmez, ameliyat ile alinmalari gerekmez.
Ara ara Iliadin damla buruna damlatin. SAKIN kulaklara bir sey damlatmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|