|
Ayakta yaralar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ayakta yaralarGönderim Zamanı: 04 May 2023 Saat 11:28 |
|
Hocam merhabalar on yaş erkek çocuk. Bir yıl önce küçük bir nasır gibi çıkmış önemsenmemiş. Zamanla çoğalmış ve yaktırmaya götürmüşler kan oturup morarmis görüntü bu. Dr çok bulaşıcıdır demiş. Islak yerlerden gelebilen viral bir hastalık uçuk gibi bişey demiş. Teşhis söylenmedi sadece foto atıldı bana sormam için. Ailede oğlunun çorabını giyen anneye de bulaşmış. Okula yürüyemedigi için gidemiyor. Şimdi bir hafta fucidin surulecek sonra iki hafta asitli bir krem sürülüp üçüncü hafta yaktırmaya gideceklermis. Bu nedir tedavisi nedir hocam? Hocam tatilde olduğunuzu şimdi gördüm ama mesajı nasil sileceğimi bilemedim özür dilerim. Düzenleyen alev-kerem - 04 May 2023 Saat 11:35 |
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 09:02 |
|
Fucidin'in bunlara en ufak bir faydası bile olmaz! Resmen saçmalamış!
Dayanabileceği kadar sıcak sabunlu su küvetinde ayaklarını 10 dakika kadar tutsun. Sonra kuruyunca, ponza taşı ıle nazikce sürtsünler. Bir kerede tamamı çıkmaz. Aralarda, Ürederm pomat surüp sarın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|