|
İSHAL VE İSTİFRA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esracuneytaf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haz 2017 Konum: tekirdağ saray Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esracuneytaf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2023 Saat 23:17 |
Selamünaleyküm hocam 3 bucuk yaşındaki kızım salı gecesi karın ağrısıyla uyandı, istifra etti çarşamba günü ful istifra etti içtiği suyu bile çıkardı ve ishali var ve ateşli 37 cıktı ateşi Bi ara düştü ama perşembe akşam yine çıktı ateşi perşembe sabah azıcık kendine gelmiş gibiydi Cok az bişeyler atıştırdı ama hep halsiz sürekli uyuma halinde 5 10 dk uyanıp sonra uyudu perşembe gecesi dün gece yani ateşliydi ve sıçramaya falan başladı sanki birşeyler görüyor gibi korkarak gözüyle tavanda bişeyleri takip ediyor gibiydi ve sürekli sayıklama halindeydi çok korktum ismiyle falan seslendim ama bana tepki wermiyordu Bi iki defa cewp werdi bana, misafirlikteydik parol şurup wardı suya karıştırıp içirdi ama düşürmedi ateşini, sonra yarım saat falan uyudu bu defada gülerek yine bişeyler görüyor gibi uyandı yine aynı şekilde bana tepki wermedi sonradan verdi sabahı zor ettik çok korktuk, uyuyup uyandığında sersem gibi ve kendi kendine bişeyler soyluyor anlamıyoruz, bugun biraz daha iyi gibi ateşi düştü canı bişeyler istiyor ama yiyemiyor sürekli uyumak istiyor konuşuyor ama bizimle uykudan uyanınca ki sersem sayıklama sı yok şimdi ishali dewam ediyor kusması bir gün sürmüştü ama biraz önce patates kızartması yoğurt istedi azıcık yedi we çıkardı sürekli su içiyor, ne yapmak lazım hocam Cok korkuttu bizi hiç hali yok hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediği-içtiği gıdalardan mikrop kapmış!! SAKIN; ilaç- Antibiyotik vermeyin.
Hayal görmeleri; Enfeksiyöz Mononükleoz veya Coxsacki grubu virus enfeksiyonlarında olabiliyor. Hiçbir önemi yoktur, kendiliğinden hepsi geçecek. "Alice in Wanderland Sendromu" makalemi yazarlar kısmından okuyun. |
|
![]() |
|
esracuneytaf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haz 2017 Konum: tekirdağ saray Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esracuneytaf
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederiz okuduk peki bu durumda bizim ne yapmamız gerek yani sendromla ilgili bir durum var mı bizde ,hatırlıyorum da cocukken bendede olmuştu nesnelerin çok uzak olması çok büyük olması
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|