|
Sırt agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 14:46 |
Merhaba hocam kızım bu sene anaokulu başladı malum sizin sayenizde ilaçsız atlatiyoruz ama bu sefer kafama bişey takıldı iki gün önce geniz akıntısı ve tıkanıklık başladı öksürük dün gece ateşi 37.8 lerde seyretii gece saat 1gibi 39 Lara yaklasinca dolven verdim bugün ateşi yok öksürüyor hiriltisi ve balgamı var ama az önce anne nefes alırken sırtım açıyor dedi bu beni korkuttu genel olarak iyi sonra gidip sordum şimdi agrimiyor dedi sizce hastaneye gitmeme gerek varmı basit bir grip mi yoksa Allah korusun zatürre yada akciğer iltihaplanması olabilirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş DÜŞÜRMEYİN!
Hiç mi Zatürre hakkında yazdıklarımı okumadınız??? Zatürre olsa, çocuk başını yastıktan kaldıramaz, konuşurken cümlesinin sonunu bile getiremez, solunum sayısı da, dakikada 60'ın üstüne çıkar.
|
|
![]() |
|
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Hocam normalde başında bekliyor düşurmuyorum ama uyuyacagim zaman için rahat etmiyor solunum sayısı normal akciğer iltihaplanması da sırt ağrısı olurmuş neden olmuş olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öyle olmuyor!!
Her Zatürrede sırt ağrısı OLMAZ. Pleurodynia diye internetten, İngilizce sitelere bakın. SAKIN Türkçe siteleri okumayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2023 Saat 08:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Teşekkürler hocam grip için uyguladiklarimiza devam ediyorum o zaman
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|