|
Kusma ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kusma ishalGönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 20:29 |
|
https://www.hizliresim.com/3pxy5cl
6 yaşına girecek temmuzda hocam, kusma karın ağrısı öksürük burun akıntısı şikayetiyle gittik. |
|
![]() |
|
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 20:30 |
|
Bunlarda oğlumun hocam, 18 aylık, o da aynı ablası gibi kusma ve ishali oldu. Kusma bitti ishal çok sulu olmamakla birlikte devam ediyor. Öksürük burun akıntısı aşırı iştahsızlık var bişeyler yerken sürekli kusacak gibi oluyor. Dün akşam yedikten sonra kustu en son.
Düzenleyen NagihanKY - 06 May 2023 Saat 20:31 |
|
![]() |
|
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 20:35 |
|
Hocam kızımın tiroid ve karaciğer enzim değerleri referans dışı çıkmış doktor 2-3 hafta sonra tekrar tahlil istedi. Tiroidi ilk defa referans değeri dışına çıkıyor ama karaciğer enzimleri bundan önceki tahlilinde de yine ast ve alt 103 ve 106 çıkmışları. İkidir böyle yüksek çıkmaları beni endişelendirdi bi sorun olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 May 2023 Saat 08:43 |
|
1- Altı yaşında olandaki, eksiklik, bir hastalık işareti olacak kadar düşük değil!
2- Karaciğer enzimlerindeki bu kadarlık yükseklik, spor yapmakla veya aşırı hareket sonucu bile olabilir. Karaciger hastalığı olsa, bu değerler; 2000-3000 ustü olurdu. 3- Uğraşmayın. Bunlar hep; lüzumsuz yere, şikayeti yokken bile Türk doktor aklı ile tahliller yaptırmanız yüzünden. Oğlunuzda: 1- Aynı hikaye, aynı saçmalıklar! Türkiye'de böyle doktorlar, böyle laboratuvarlarla çalışıyorlar! Bunlar resmen "ikili CETE"!! Doktor haybeden, ıshal şikayeti ile gelen çocuklardan bile böyle alakasız testler ıstıyorlar, Laboratuvarlar da çocuk kan değerleri yanına "Erişkin Referans Değerlerini" yazıp, böyle SAHTE raorlar veriyorlar! Hiçbiri anlamlı değil. Dikkat ediyorsanız, artık D vitamini normal değerlerini yazamıyorlar. Doğrusunu yazsalar Türk doktorlar kızıyorlar, zira D vitamini eksikliğini tedavi edemiyorlar.Türk doktorlarını istediği aralıkları yazsalar, yalancılıkları ortaya çıkıyor! D vitamin seviyesı çok düşük, hemen 1 ampul Dvit3 içirin. VE her sene 1 ampul içirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2023 Saat 08:47 |
|
![]() |
|
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2023 Saat 18:42 |
|
Sağolun hocam ben oğlum için d vitamini düşük değil mi en az 50lerde olmasını nasıl sağlayabiliriz dedim doktor 38 düşük değil d vitamini ihtiyacı yok dedi. Ben kendim kullandım doktora bişey demedim daha. Hocam sadece oğlumun hgb düşük çıkmış Demir kullanmak gerekir mi? Yükseltmek için ne yapmalıyız?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|