Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 342
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma ishal
    Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 20:29
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 20:30
Bunlarda oğlumun hocam, 18 aylık, o da aynı ablası gibi kusma ve ishali oldu. Kusma bitti ishal çok sulu olmamakla birlikte devam ediyor. Öksürük burun akıntısı aşırı iştahsızlık var bişeyler yerken sürekli kusacak gibi oluyor. Dün akşam yedikten sonra kustu en son.

Düzenleyen NagihanKY - 06 May 2023 Saat 20:31
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 20:35
Hocam kızımın tiroid ve karaciğer enzim değerleri referans dışı çıkmış doktor 2-3 hafta sonra tekrar tahlil istedi. Tiroidi ilk defa referans değeri dışına çıkıyor ama karaciğer enzimleri bundan önceki tahlilinde de yine ast ve alt 103 ve 106 çıkmışları. İkidir böyle yüksek çıkmaları beni endişelendirdi bi sorun olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119385
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2023 Saat 08:43
1- Altı yaşında olandaki, eksiklik, bir hastalık işareti olacak kadar düşük değil! 
2- Karaciğer enzimlerindeki bu kadarlık yükseklik, spor yapmakla veya aşırı hareket sonucu bile olabilir. 
Karaciger hastalığı olsa, bu değerler; 2000-3000 ustü olurdu.
3- Uğraşmayın. Bunlar hep; lüzumsuz yere, şikayeti yokken bile Türk doktor aklı ile tahliller yaptırmanız 
yüzünden. 
Oğlunuzda:
1- Aynı hikaye, aynı saçmalıklar! 
Türkiye'de böyle doktorlar, böyle laboratuvarlarla çalışıyorlar! Bunlar resmen "ikili CETE"!! 
Doktor haybeden, ıshal şikayeti ile gelen çocuklardan bile böyle alakasız testler ıstıyorlar, Laboratuvarlar
 da çocuk kan değerleri yanına "Erişkin Referans Değerlerini" yazıp, böyle SAHTE raorlar veriyorlar! 
Hiçbiri anlamlı değil.
Dikkat ediyorsanız, artık D vitamini normal değerlerini yazamıyorlar.
Doğrusunu yazsalar Türk doktorlar kızıyorlar, zira D vitamini eksikliğini tedavi edemiyorlar.Türk doktorlarını
 istediği aralıkları yazsalar, yalancılıkları ortaya çıkıyor! 
D vitamin seviyesı çok düşük, hemen 1 ampul Dvit3 içirin. VE her sene 1 ampul içirin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2023 Saat 08:47
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2023 Saat 18:42
Sağolun hocam ben oğlum için d vitamini düşük değil mi en az 50lerde olmasını nasıl sağlayabiliriz dedim doktor 38 düşük değil d vitamini ihtiyacı yok dedi. Ben kendim kullandım doktora bişey demedim daha. Hocam sadece oğlumun hgb düşük çıkmış Demir kullanmak gerekir mi? Yükseltmek için ne yapmalıyız?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.