|
Soğuk algınlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2023 Saat 22:22 |
Hocam 5 yaşındaki oğlum 2 gündür soğuk algınlığı belirtileri gösteriyordu. Bol hapşırık, bol sulu burun akıntısı ve tıkanıklığı. 2.günün sonunda wheezing, öksürük başladı. Dikkatimi çeken birşey var. Ateşle başlayan hastalıklarda wheezing ve solunum artışı olmuyor. Ama ateşsiz başlayanlarda wheezing ve solunum artışı hep oluyor. Neden anlamadım.
Alerjik bronşit teşhisi koymuştunuz. Bağlantısı var mıdır? Düzenleyen Emy - 07 May 2023 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin bir şey yok. Yeter ki, Antibiyotik, öksürük ve Grip ilaçlarını kullanmayın.
Hırıltı olursa, sıcak buhar uygulayın.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dediğim gibi oldu. Solunum sayısı 40 civarı. Nefes verirken sıkıntı ve öksürük var. Radyo cızırtısı sesi var. Akşam bricanyl başladım.Sabah İkinci dozu verdim. Değişen birşey yok. Siz gerekli olduğunda ventolin puf kullanın demiştiniz. Eczaneden aldım. Günde kaç kez kullanmalıyım? İlk kez az önce kullandık. Fakat tepesinden sis gibi çıktı. Böyle olunca doz tekrarlanmalı mı?
Düzenleyen Emy - 09 May 2023 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Solunum sıkıntısı olduğunda kullanın.
Nefes alırken. ağız boşluğuna sıkılacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|