|
Sol göğsün altında agri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2023 Saat 09:07 |
Kadir bey merhaba ,38 yaşında iki çocuk annesiyim .sol göğsümün hemen altında agri var hareketsiz durduğumda hissetmiyorum. Ama sağa sola dönerken hareket ederken baya agriyor .Kas ağrısımı acaba.kalp ağrısından nasıl ayırt edilir.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağa sola döndüğümde ağrıyı sürekli hissediyorum. Kramp girmiş gibi tarif edemiyorum tam.derin nefes alirkende batma tarzında. Ne yapmak gerekir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı virusların sebep olduğu; "Pleurodynia" veya "Yan ağrısı" denilen durum. Ağrı çok olursa, Novalgin tablet 2 tane alın.
Günde 6 taneyi geçmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendiliğinden gecer degilmi.esim kalp muayenesine götürmek istiyor .ama ben gitmek istemiyorum .kalp ağrısı nasıl ayırt edilir kadir bey.kardiyolojik muayene gerektiren durumlar hangileri.sag tarafıma döndüğümde çok ağrıyor özellikle sol tarafıma dönerken pek agri yok
Düzenleyen Aslı - 15 May 2023 Saat 11:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadınlarda bu yaşta olacak şey değil!
Kendiliğinden geçer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|