|
Karın ağrısı ve tahlil sonuclari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AynurAyhanBulut ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AynurAyhanBulut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 13:58 |
Kadir hocam merhabalar 6 yaşinda 19 kilo kizim için yazıyorum geçen hafta öksürükle ve karın ağrısıyla başlayan 3. Gün ateşle seyreden bir tablo vardi. Sizden öğrendiğimiz gibi ateşi ellemedim. Öksürük için de ballı limon ve cold mix devam ettik. 4. Ateş bitti balgamlı öksürük karın ağrısı devam ettim . Karnı gün içerisinde zaman zaman ağrıdı. Bazen tamamen geçti. 7. Gün tekrar hafif ateş ve kulak ağrısı olunca bactirim başladım. Bugün 10. Gün ates yok ara ara balgamlı öksürük ve karın ağrısı var. Çok acıyor karnım dediği için çocuk Dr götürdüm apandist yok dedi . Kan idrar tahlili ve ultrason istedi. Kanı ve idrar sonuçlarını atıyorum size bakarsanız sevinirim. Ultrason da cektirmeli miyim hocam devlet Hastanesi'nde Eylüle randevu veriyorlar. Eğer çektirin derseniz özelde çektirecegiz
|
|
![]() |
|
AynurAyhanBulut ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AynurAyhanBulut
![]() ![]() ![]() ![]() |
[url=https://www.hizliresim.com/tt9edmk][img]
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öksüren çocuklarda, sıklıkla karın ağrıları olur!! Bir şey yapılması da gerekmez.
Ameliyatlık ağrılarda: Ağrı devamlı olur, asla ara vermez ve şiddeti devamlı artar. Geldi-gitti ağrılar ASLA ameliyatlık ağrı değillerdir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AynurAyhanBulut
Teşekkürler Kadir hocam cevap için. Ultrasona gerek yok diye anladım mesajinizdan. Yoğun oksurugu yok ama oksurdugunde dolu dolu balgamlı öksürüyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakın ha!! Etrafta çakal çok!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AynurAyhanBulut
Peki hocam sayenizde içimiz rahat ediyor. Yoksa bu kaygılarla düşebiliriz bu tuzaklara
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|