|
Tuvalet var hissi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 16:57 |
Kadir hocam oğlum 4 yaşında erkek çocuğu 2haftadır çok sık çişim geldi diyor bazen yapıyor bazen yapmıyor yani yeni tuvaletini yapıyor 1dakika sonra tekrar çişim var diyor gidiyoruz yok yapmıyor yeni yaptık diyorum zaten tuvaletim var gibi geliyor diyor aradan iki dakika geçiyor tekrar tuvaletim var diyor bu beni baya endişelendirdi şeker olabilir mi diye erkek çocklarda İYE olmaz diyorsunuz o yüzden aklıma şeker geliyor önce size danışmak istedim gidince o tahlil bu tahlil bir dünya uğraşıyoruz stres ayrı nedeni ne olabilir ki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kesinlikle İYE değil....
2- Şeker hastalığı da değil!! Çocuklarda görülen Tip1 şeker hastalığı böyle seyr etmez. 3- Büyük ihtimal ile sinirsel. Akşamları yatmadan evvel 1 ölçek Atarax şurup içirin. |
|
![]() |
|
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|