Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak
    Gönderim Zamanı: 19 May 2023 Saat 13:19
Hocam merhaba .  
Resimde gösterdiğim bölgede sağda kulak önünde bir şişme ve sağ tarafımda yemek yediğimde kramp tarzı ağrı söz konusu bastırdığınızda acıda var hafif kulak boyun ağrısıda ağzınızı açtığınızda ağrı vr şişlik daha belirgin.kbb gittiğimde ödem yapmış olabileceği veya diş sıkması sonucu şişlik olabilecepi 1 haftaya kendi kendine inmezse antibiyotik deneneceği o da olmazsa ileri tetkikler yapılması gerekeceği söylendi . Hocam ben de tahlillere göre sjögren sendromu var bu romatizmal mi bilemiyorum ciddi birşey mi onuda bilmiyorum  romatizma teşhisi doğru mu onuda artık bilmiyorum .siz neden olduğunu düşünüyorsunuz acaba ? Yardım ederseniz çok mutlu olurum .teşekkürler  

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118532
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2023 Saat 14:17
Sjögren Sedromu:
- Parotis bezinde büyüme (sizde yanaklarda, gözle görülür  bir şişlik varmı? )
- Kronik ve pek çok eklemi tutan Artritler.
- Göz, Burun, Ağız ve vajen de kuruluklar olur! 
Sizde bunların tamamı varmı?
Cene ekleminde bir hasar olabilir. Ağzınızı aşırı açıp, Ayva, Elma gibi sert bir şey ısırdığınızda da olur.

Yukarı Dön
Edilasek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 169
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Edilasek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2023 Saat 14:39
Hocam sızlama var yemek yediğimde o tarafta kramp tarzı ağrılar var o tarafla  yiyrmiyorum ağzımı açtığımda şişlik elle kontrolde daha belirgin ama yüzeysel aşırı bie büyüme görünmüyor çenemde simetri bozukluğu var zaten alt çenem önde. göz doktoruna göz yaşı testi yaptırdım fakat henüz azalma yokmuş. Vajinal bir kuruluk farketmedim.lupus olabilir dediler ondada elimde yüzümde öyle görünen lekeler yok . Tek problemim diz kol el kalça gibi eklemlerimin ağır iş yapmada dahil ve ara ara kendi kendine işlevini yitirmesi. Örneğin kolum tutulduğunda omzumu döndürüp oynatabiliyorum fakat kolumu yukarı kaldıramıyorum yüzeysel bir kızarma ve şişme görüntüsüde hiç olmuyor o yüzden herkes bilemiyorum diyip beni geçiştiriyor. Ne gapacağımı şaşırdım artık.yazı uzun oldu kusura bakmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.