Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Navireks sprey
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Navireks sprey

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Navireks sprey
    Gönderim Zamanı: 23 May 2023 Saat 02:24
Hocam iyi geceler ucbucukyasindaki oğlum bı haftadır horultulu uyuyor ve burnunda ete benzer birşey var KBB ye gittik etler normal olması gereken boyutta dedi navireks i çocuk doktorumuz verdi kullanıyoruz uyurken iki fis bir burun deliğine sis olana ama banamisin demiyor çocuk gece burnundan hor hor hor horulduyor birde onbesgundur zespira kullanıyoruz alerjik oldukları için kızımda işe yaradı oglumdada yaradı ama bu burundan hor hor yoktu nerden geldi o et anlamadım ben ya napcam hocam bana bir yol gösterin lutfen nefes çekerken zor çekiyor uyurken bazen rahat alamıyor yön degsitiriyor kendi uyurken ya hiç nefes alamıyor yada alamıyor gibi hissediyor kendini

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 23 May 2023 Saat 07:04
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2023 Saat 10:52
Navireks?? Bilmiyorum. İçini iyi okuyun. 
Zespina Astım ilacı, niye kullanıyorsunuz? 
İliadin damla ve ColdMix damla kullanın. 
Bunlar için eski cevapları okuyun. 
Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2023 Saat 02:50
Narivent doktor bey yanlış yazmışım özür dilerim zespirayi ise alerjileri olduğu için sadece budonemde kullanmalarını söyledi astiml yok 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2023 Saat 09:13
Hiç tecrübem olmadı, deneyin, iyi gelirse kullanın. 
"Et" diye bir şey YOK! Geniz eti dedikleri, bir LENF bezidir ve bu yaştaki HER çocukta ve her enfeksiyonda
 büyür. Zamanla bu yaş çocuklarında antikorlar yeterli seviyelerde oluştuğunda, hastalıklarla bu bağısıklık
 maddeleri (antikorlar) mücadele ederler ve Lenf bezlerine daha az iş düştüğü içinde zamanla küçülürler.
AMA!!! Her ateşlendiğinde Antibiyotik alan çocuklarda bu antikorlar bir türlü yeterli seviyelere gelemez ve
 bu süreç anormal derecede uzun sürer.  
Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 May 2023 Saat 09:15
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.