|
Meyve |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2023 Saat 14:11 |
Hocam meyveyi yemekten hemen sonra veya yemek ile birlikte yiyince mide de fermante olup alkol etkisi yaratıyomuş ve karaciğere zarar veriyormuş bu bilgi doğru mudur? Meyveyi yeme saatlerimize dikkat etmeye gerek var mıdır özellikle karaciğer hastası biri?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavranın palavrası ve en saçma olan teori.
Zaten bu kadar cehalet te ancak Türk Tıp Fakültelerinde eğitim ile mümkündür. Mide; fermentasyon için uygun bir ortam değildir. Midenin salgıladığı HCl asiti dünyanın en kuvvetli asiti olup, bakterilerin üremesi ve fermentasyon için uygun bir ortam yaratamazlar! 1- Fermentasyon nedir, nasıl olur, bunlarla ilgili hiçbir bilgisi YOK! 2- Mide ve çalışması ile ile ilgili hiçbir Anatomi ve Fizyoloji bilgisi YOK. 3- Mikrobiyoloji bilgisi, hiç yok!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|