|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2023 Saat 13:41 |
Iyi gunler Kadir Bey. 6 yasindaki ogluma günluk Devit 3 50 000I.U /15 ml gunluk 8 ,10 damla veriyordum. Bu gun yeni şiseye başladim fakat degerine bakmadan çocuk kendi dokerken 11 damla döktü. Icti sonra ilacı kaldırirken ilacin 200 000 I.U /10ml oldugunu gordüm.içindede 1 damlasi yaklaşık 800ı.u. icerir diyor. Şimdi bizimki 9000 I.U denk geliyo aşâğı yukari . Acaba eskisi gibi günlük doza kaldığım yerden devam mı edeyim yoksa ara vermelimiyim.Ara verirsem kac gün ara vermeliyim.
3 ay once olçtürdüğümde degeri 30 larda idi.O yüzden ampul vermiyordum,damla olarak devam ediyordum. Saygılarımı sunar ve sağlıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İşte bu yüzden bu gibi saçma sapan damlalarla uğraşmıyorım!!
Her sene en az 1 ampul Dvit3 içirseniz hem daha az masrafla halledersiniz, hem bir de, böyle abuk subuk durumlarla karşılaşmazsınız. 1 ampul, 300,000 ünite!! O şişenin tamamı 200,000 ünite, Kalanını da içirin ve bir ampul içmiş sayın. Son baharda 1 ampul Dvit3 içirin. Aralık ayında bir ölçüm yaptırıp bana yazın. "30" son derecede DÜŞÜK bir değer. SAKIN Türk doktorlara inanmayın. İdeal olani;50-100 hatta 100 üstüdür. Bugün yazdıklarımı OKUYUN.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 May 2023 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
hsrtv23 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kemik yoğunluğuna girilmeden kanda d vitamini seviyesi ile kemik erimesi tespit edilirmi
Düzenleyen hsrtv23 - 14 Şub 2024 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En azindan ileride "Kemik erimesi" olacagi soylenebilir.
Dansite olculmesi isin vahametini gosterir. Turk toplumunun tamaminda ileri yaslarda kemik erimesi olur. Eskiden bilinmemesinin sebebi, erken yasta olmeleri nedeni iledir. HER sene, en azinda 1 ampul Dvit3 icin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|