|
Bitmeyen kulak sıvısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayşe Neva
Üye
Kayıt Tarihi: 20 May 2023 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ayşe Neva
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bitmeyen kulak sıvısıGönderim Zamanı: 09 Haz 2023 Saat 14:39 |
|
İyi günler Kadir Bey, oğlumun bitmeyen sıkıntıları yüzünden, öğretmeni bize sizi tavsiye etti. Covid sonrası oğlumun şikayetleri hiç bitmedi. Sürekli geniz akıntısı ve öksürüğü var. Kışın bir kere çok ağır şekilde kulak enfeksiyonu geçirdi. Uygulanan tedavi sayesinde, kulağından bir miktar sıvı aktı ancak tam anlamıyla bir düzelme olmadı. Birkaç gün önce şikayetleri yine başladı. Sizin bu konudaki yazınızı okudum ve oradaki gibi uygulama yaptım. Çok yoğun kulak akıntısı oldu, 3 gün devam etti. Ateşi çıkınca sizin tavsiye ettiğiniz gibi BACTRİM şurup almak istedim eczaneler vermedi, doktorda yazmak istemedi. Başka bir antibiyotik başlandı ama yapılan kulak muayenesinde her 2 kulaktaki sıvıda duruyor. Böyle devam ederse kulak tüpü takılması ve bademciklerin alınması gerekiyormuş. Bunun olmasını istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Kime götüreceğini de bilmiyorum. Açıkçası sıkışıp kaldım. Lütfen bu konuda yardım eder misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2023 Saat 19:48 |
|
SAKIN o ameliyatları kabul etmeyin. Kulağında sıvı olsa; çocuk ağrıdan yeri-göğü yıkardı.
Ağrı olduğunda da, sadece İladin damla kullanın. İlk sayfadaki Yazarlar kısımda bu konu ile ilgili 2 makalem var, onları okuyun.
|
|
![]() |
|
Ayşe Neva
Üye
Kayıt Tarihi: 20 May 2023 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ayşe Neva
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2023 Saat 20:57 |
|
Hassatiyet gösterip cevapladığınız için çok teşekkür ederim. İyiki varsınız...
|
|
![]() |
|
Esrazeynep
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2023 Saat 21:32 |
|
Bize de öyle sıvı var dediler çocuk gayet iyiydi illiadin 3 gün kullandık. Sıvınyoktu muaynede ❤️
|
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|