Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mltm18 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mltm18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak
    Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 21:11
Hocam merhaba 12 gün önce gribal enfeksiyon geçirdim. Şiddetli bi sümkürme sonucu kulagım tıkandı, akabindeki gece cok ciddi bir kulak agrısı oldu. Sonraki günler ciddi kulak agrısı ve  şiddetli ense agrısı yaşadım. 3 4 gün iliadin damla kullandım fakat faydasını göremedim. Normalde böyle durumlarda işe yarardı, hastaneye gitmeme gerek kalmazdı. Doktora gittim mecburen, antibiyotik olarak klacid mr ve aferin sinüs verdi. 1 hafta kullandım agrı sızı kalmadı fakat hala tıkanıklık devam, kulagım açılmadı, az duyuyor. Baştan beri mi yanlış yaptım hocam acaba? bir daha olursa böyle bir şey yanlış yapmamayım diye danışmak istedim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 08:44
Öztaki borusu kapalı iken, zorlayarak "Orta Kulak" boşluğu içine hava kaçırmışsınız.
Devamlı yutkunma hareketi yapın ve mutlaka İliadin damla, anlattığım şekilde 5 gün daha kullanın. 
Yukarı Dön
Mltm18 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mltm18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 10:57
Tamam hocam teşekkür ederim. O şiddetli ağrı geçti fakat gün içinde arada yoklayan ince bir sızı oluyor. Antibiyotik 10 gün kullan demişti doktor ama ben agrılar azalınca 5 gün kullandım. Devamını kullanmalı mıyım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 13:22
Hiç kullanmasa idiniz daha iyi olurdu. Çok gereksiz.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.