|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mltm18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 21:11 |
Hocam merhaba 12 gün önce gribal enfeksiyon geçirdim. Şiddetli bi sümkürme sonucu kulagım tıkandı, akabindeki gece cok ciddi bir kulak agrısı oldu. Sonraki günler ciddi kulak agrısı ve şiddetli ense agrısı yaşadım. 3 4 gün iliadin damla kullandım fakat faydasını göremedim. Normalde böyle durumlarda işe yarardı, hastaneye gitmeme gerek kalmazdı. Doktora gittim mecburen, antibiyotik olarak klacid mr ve aferin sinüs verdi. 1 hafta kullandım agrı sızı kalmadı fakat hala tıkanıklık devam, kulagım açılmadı, az duyuyor. Baştan beri mi yanlış yaptım hocam acaba? bir daha olursa böyle bir şey yanlış yapmamayım diye danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öztaki borusu kapalı iken, zorlayarak "Orta Kulak" boşluğu içine hava kaçırmışsınız.
Devamlı yutkunma hareketi yapın ve mutlaka İliadin damla, anlattığım şekilde 5 gün daha kullanın.
|
|
![]() |
|
Mltm18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederim. O şiddetli ağrı geçti fakat gün içinde arada yoklayan ince bir sızı oluyor. Antibiyotik 10 gün kullan demişti doktor ama ben agrılar azalınca 5 gün kullandım. Devamını kullanmalı mıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç kullanmasa idiniz daha iyi olurdu. Çok gereksiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|