|
Gecmeyen ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2023 Saat 16:35 |
Hocam daha öncede yazmistim gecmeyen ishalle basimiz dertte 8 yaşındaki oglum ilk ates kusmayla basladi atesi 4.gun dustu hic ilac falan vermedim atesin ikinci gununde ishal basladi ishal baslayinca kusma bitti onbes günden fazladir devam ediyor ishal arada azalir gibi olsada tamamen normale dönmedi o iyilesmeden ben persembe günü halsizlik mide bulantisi ishalle uyandim mide bulantisi halsizlik gecti ama ishal bende esimde 2.5 yasindaki 8 ve 10 yasindaki cocuklarimda devam ediyor uzun bir yolculugua cikmamiz gerektigi icin persembe gunu ben acile gittim bana bitane normal serum bitanede 100 ml flagly serum taktilar ama hicbir faydasi olmadi hocam nasil gececek bu ishal hazır su alip iciyoruz baska ne yapabiliriz kendi kendine gecmesinimi beklemeliyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim Fort, günde:2x1 5 gün alın.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu ilacı ailecek hepimizmi alalim ben bide emziriyorum oglum 2.5 yasinda içebilirmiyim bu ilaci
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Herkes içebilir.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam hemen basliyoruz bugün
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam üç gündür bactrim şurubu 2.5 yasindaki ogluma iciriyorum kendimde bactrim fort iciyorum oglum iki gundur hic kakasini yapmadi genel durumu da iyi genede bactrimi 5 güne tamamlamalimiyiz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamlayın..
|
|
![]() |
|
Tamam hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|