|
Kusma ve ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2023 Saat 21:12 |
Hocam kolay gelsin oğlum 9yasinda sabah ateşlendi halsizlik ve karın ağrısı vardi.Saglik ocağına gittik karnının içinde savaş var demiş ve flagyl şurup vermiş yanında birde klomoks antibiyotik vermiş.Dun ne yediyse kustu ilaçları kustu bu yüzden gecebacile gittik.Serum verdiler geldiğinde ateşi düştü.Suan durumu iyi bir sıkıntı yok.İlaclari kullanalım mi ne yapalim bu arada hiç büyük tuvalete çıkmadı iki gündür.
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim açılmıyor ama, gerek de yok!!! SAKIN verilen ilaçların hiçbirini kullanmayın.
Kendiliğinden çok daha kısa sürede iyileşir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam elinde küçük benekler vardı ates sonrası oldu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Döküntüler için resim şart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|