|
Mart ayından beri devam eden öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selin duman ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2018 Konum: ekişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2023 Saat 00:12 |
Hocam merhaba, 2017 doğumlu kizim 19.2 kilo ve 120 cm boyunda.
Subat ayında okula başladıktan sonra grip geçirdi sizi yakından takip ettiğim için bal+limon bol sıvı coldmix ve titreme olmadığı sürece ateş düşürücü vermeden süreci atlattık her ihtimale karşı doktor kontrolünde gidip ciğerleri dinlendi hiç bir problem olmadigi söylendi. Ilaç kullanmadim. Fakat yaklaşık 1 ay sonra öksürük ve burun akıntısı tekrar başladı surekli koyu kıvamlı olarak aktı ve öksürük balgamli şekildeydi yine aynı yöntemler ile ilerleyip kulak ağrısı olduğu zaman illiadin kullandım ve agrisı ertesi gün geçti. Ama şuan hala geçmeyen bir balgamli öksürük var ( surekli değil günde toplan 6 7 kere) ve geniz akintisi var burnunu siliyor çıkan birsey yok ama geniz dolu gibi ses geliyor. Yaklasik 4 aydir bu sekilde olduğu için birsey yapmam gerekiyor mu yoksa aynı şekilde bal limon bol sıvı coldmix devam mi etmeliyim ? Cok sık olmamakla birlikte hapşırık var ve arada burun kasintisi ama su gibi burun akıntısı yok alerji olabilir mi ? Birde bazen koştuğu zaman öksürük oluyor bununla bir ilgisi varımdır? (Vitamin olarak d vit. Haftada 1 gün multi vitaminli balık yagi veriyorum) Cok tesekkur ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazın havalar ısınınca Gripler bu şekilde çok silik seyir gösterirler.
SAKIN bu sebeplerle doktorlara gitmeyin, başınıza büyük işler açarlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|