|
İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2023 Saat 20:09 |
Hocam merhaba
6 yaşındakı oglum 22_23 Hazirandan beri kakasını sıvı yapıyor Tuvaleti geldiğinde koşarak gidiyor İstanbul'dayken 2_3 gün buyuk tuvaletini yapmıyordu. Biz yurtdışına geldik, geldiğimizden beri böyle . Çok zayıfladı, + sabahtan akşama kadar 1-2 lokma birşey yiyor. Takviye gıda Gibi birşey? Ya da reflor ..ne verelim , dilinde pas yok ,ateş yok, ama bu kadar gün düzelmemesi beni rahat bırakmıyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN böyle durumlarda Reflor veya benzerlerini kullanmayın.
Sıvı kaka yapıyor da,,, günde kaç defa yapıyor? Fazla şeker, tatlı veya yaz meyvalarından yemesin.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Sıvı kakası en az 2 Kere, ama bazen 3_4 çıktı.
Ne yiyecek verebiliriz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Az yağlı, az şekerli gıdalardan verin. Tatlılardan, sütlü tatlılardan daha şekerli olanlarını vermeyin.
Meyvalardan; Muz, Elma, Şeftali alabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Tem 2023 Saat 09:25 |
|
![]() |
|
Aysays ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlum bugün öğlene kadar 5 - 6 defa yoğun kustu. Karın ağrısı var ve ara arada hafif sulu kaka yapıyor . Ateşi yok.
Şu içiremiyorum. Çok nadir bir iki yudum içiyor. Bir şey de yemiyor. Su kaybından korkuyorum. Küçük çocuklara Emedur fitil demişsiniz. Peki 11 yaş 35 kg olan oğluma kusma için ne önerirsiniz. Bu konuda geriye dönük mesajlarınızı okuyorum ama büyük çocuklar için ben mi göremedim bilemiyorum. Emeğiniz için teşekkürler 💐 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Emedur fitilin, erişkiler için olan fitili var. 10 yaşındaki pek ala kullanır.
|
|
![]() |
|
Aysays ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Hocam izin vermediği için uygulayamadım ne yazık ki. Biliyorum kustuğu için şurup da sıkıntı ama belki biraz faydası olur diye ümit ediyorum.
|
|
![]() |
|
Hocam biraz önce oğlum küçük dilim boğazıma takılıyor dediği için baktım,
Küçük dili kızarmış ve sarkmış. İlk defa böyle oluyor. Acaba çok fazla kustuğu ve zorlandığı için mi oldu ? Bu durumda ne yapmam lazım, tuzlu su ile gargara ya da başka bir şey uygulanmalı mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|